Showtime har med tv-serier som ”Californication”, “Masters of Sex” og “The Real L Word” vist, at de ikke er bange for at tage favntag med tabuiserede emner af seksuel karakter. Og nu kaster de sig så over utroskab i den kommende tv-serie “The Affair”, der snart bliver vist på HBO Nordic herhjemme.

Se også: ”Masters of Sex” vender tilbage på HBO

“The Affair” består af ti episoder og handler om den lykkeligt gifte lærer Noah, der indleder en affære med den unge servitrice Alison.

Hovedrollerne spilles af Golden Globe-nominerede Dominic West (”The Wire”) og Ruth Wilson (”Luther”). I andre roller finder man Emmy-nominerede Maura Tierney (”Skadestuen”) og Joshua Jackson (”Fringe”).

Den prisvindene manuskriptforfatter og producent Sarah Treem (”House of Cards”) har skrevet originalmanuskriptet, som er udviklet i samarbejde med Hagai Levi.

“The Affair” kan ses på HBO Nordic fra den 13. oktober.

FACEBOOK: Bliv ven med FilmzVis kommentarer (2)
Gravatar

#1 putandtake 8 år siden

Showtime er konkurrent til HBO. Indledningen giver ingen mening:

Showtime har med tv-serier som "Californication", "Masters of Sex" og "The Real L Word" vist, at de ikke er bange for at tage favntag med tabuiserede emner af seksuel karakter. Og nu kaster de sig så over utroskab i den kommende tv-serie "The Affair", der får premiere på HBO.
Gravatar

#2 Driver 8 år siden

Juhuuuu...Endnu en serie fra HBO omhandlende sex. Penthouse og Hustler go home!
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: