Endnu et tv-spot er blevet frigivet fra Duncan Jones’ computerspil-filmatisering af “Warcraft” med en række nye klip fra det magiske univers.

Se også: Duncan Jones: “Warcraft” er ikke kun for hardcore fans

“Warcraft” handler om det fredelige Azeroth, der trues af en krigerisk invasion. Orkerne flygter fra deres eget nedbrudte hjem, hvorfor de nu vil kolonisere et nyt sted. En portal åbner, der forener de to verdener. To sider mødes med hver deres helt i front – Anduin Lothar fra Alliancen og Durotan hos orkerne.

Hos Alliance er Travis Fimmel i hovedrollen som Anduin Lothar, imens Dominic Cooper spiller Kong Llane Wrynn, Ben Foster er den mystiske Medivh, Ben Schnetzer spiller den unge Khadgar, Ruth Negga er Lady Taria og Paula Patton spiller Garona, der er spilttet imellem Alliance og The Horde.

Horde-delen af castet føres i krig af Toby Kebbell som orkhøvdingen Durotan, mens Robert Kazinsky er Durotans højre hånd, Orgrim. I rollen som Blackhand finder vi Clancy Brown, mens Daniel Wu spiller Gul’Dan.

“Warcraft” får dansk biografpremiere 26. maj 2016.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 daneimp 2 år siden

Fedt nye billeder! Men er godt nok uenig i deres musikvalg med rock-dubstep musik... passer slet ikke ind. Fyr op for noget episk og klassisk musik som verdenen er kendt for ;)
Gravatar

#2 Mads47 2 år siden

Musikken var helt malplaceret, passed slet ikke til denne episke trailer.
Gravatar

#3 Strawb 2 år siden

The Prodigy til en Warcraft filmtrailer? Crewet troede vist de redigerede en WoW PvP video...
Gravatar

#4 Gridlock 2 år siden

Håber det bliver en gigantisk succes ikke fordi som sådan er særlig interesseret i Warcraft, men mest fordi man kan håbe at det vil give andre firmaer blod på tanden for og lave en film baseret over et spil univers.

Personligt ville jeg gerne se et film baseret på Warmachine universet, Fallout ville heller ikke være så tosset og jeg ville ikke ha noget imod at noget tog fat i Witcher bøgerne og spillene og fik dem lavet om til film.
Gravatar

#5 KEiZ 2 år siden

#4 tror vi kan være helt sikre på dette ikke bliver en succes. :)
og flere spil filmatiseringer er ikke noget der har virket rigtigt endnu.....

sorry, ville ellers syntes der var flere spil, der kunne blive spændende film franchises, men tror ikke rigtigt på det, det kræver virkelig gode manuskript forfattere, for det ikke bare bliver en lang cgi spil lignende oplevelse, i stedet for noget filmisk originalt.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#6 coftkohl 2 år siden

#5

Tror du har fat i noget, for som spiller af spillene har det aldrig været historien der har været problemet, hvis der har været noget problem og deres cinematics har været grunden til at jeg personligt altid godt har kunne tænke mig en film fra Blizzard.

Dog er det jo ikke kun manuskriptet, det er lige så meget det visuelle der skal fungere, ellers kan du sagtens have en film med et godt koncept, men med elendig cgi. (Spawn godt koncept, meh historie og lorte cgi.)

Men at sige ud fra en trailer at det ikke bliver en succes, fordi du (går jeg ud fra ?) ikke mener de har et godt manuskript det er lidt tyndt, men hey hver sin mening :), personligt er jeg mere bekymret for menneske / cgi. interageringen, der stadig i nogle af de lidt langsommere scener virker "ubalanceret".
Gravatar

#7 Geekalot 2 år siden

Øhhh er ved at dø af grin når jeg ser folk brokke sig over Cgi i den sammenhæng her :D Den her skal nok blive en succes, hvis bare folk der har spillet spillet går ind og ser den, og det skal man nok regne med de gør hehe, de har ventet på den film her i jeg ved ikke hvor mange år nu :)
Så lige til sidst, side sammenligne trailers, med filmen angåene Cgi har vi jo efterhånden set hvordan det går, så igen at brokke sig kan jeg ikke se nogen grund til. Er ret så sikker på den her nok skal gå, for Blizzard har ikke givet frie tøjler, de har holdt nogle strikse linjer for hvad Duncan måtte og ikke måtte, mener også jeg kan huske de har smidt en Instruktør ud.
Gravatar

#8 KEiZ 2 år siden

#5 du har selvfølgelig også ret, men min erfaring er bare at selv godt skuespil og gode intentioner drukner i effekter, og at det er svært at lave det "urealistiske" realistisk og troværdigt, hvis det ikke er gjort enkelt, og at dømme ud fra denne trailer, vil filmen virkeligt meget på en gang. tror den bliver for en flad og intet sigende desværre.

og jeg brokker mig ikke over cgi, er godt klar over at der skal cgi til at lave film i dag og en film som denne ville være mærkelig uden, men tror bare ikke altid det bliver en bedre film bare fordi der bruges umulige kameravinkler og virkeligt overdrevne settings.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#9 Wolff 2 år siden

#7
Lige præcis. En films succes bliver desværre ikke målt i hvor god den reelt er, men hvor mange penge den tjener.
Selvfølgelig er der regnet på hvor mange WOW spillere, plus det løse der helt sikkert går i bio og ser den.

Personlig tror jeg det bliver en skrammel film, men en succes skal det nok bliver :/
Gravatar

#10 Geekalot 2 år siden

#9 tror jeg nu ikke det bliver, netop på grund af Blizzard ikke bare giver frie tøjler. De kan altså noget i Blizzard med billede og historie fortælling ingen andre kan, nok også derfor jeg har så stor forhåbninger til den.

Skriv ny kommentar: