Lost”-producerne Carlton Cuse og Damon Lindelof kunne under det omsværmede “Lost”-panel på den igangværende Comic Con løfte lidt af sløret for, hvad der er i vente i den kommende 6. sæson af den populære spændingsserie om den mystiske ø, der også vil blive showets sidste og afsluttende sæson.

Ved at fremvise tre virale reklamer ved panelet – hvor man bl.a. kunne opleve Hurley som en kok, der tog til Australien for at finde den perfekte kyllingeopskript, og Kate på “America’s Most Wanted” for mordet på en blikkenslager – lader det til, at den nye sæson muligvis vil byde på en alternativ virkelighed.

Det blev desuden afsløret, at både Jeremy Davies og Elizabeth Mitchell vil være at finde i sæson 6, som angiveligt skulle kunne fungere som en historie i sig selv.

”Tidsrejsesæsonen er overstået,” kunne Cuse annoncere. ”Flashforward-sæsonen er overstået. Man kommer til at opleve noget andet.”

Ved panelet deltog også skuespillere fra serien – deriblandt Jorge Garcia, Michael Emerson og Josh Holloway. Desuden var Dominic Monaghan til stede på scenen, hvilket endnu en gang sætter gang i spekulationerne om, at Charlie også vil være tilbage i den afsluttende sæson.

Desuden er ABC ved at lade op til den nye sæson ved at lancere en ny viral-hjemmeside til serien. På siden, der omhandler læreranstalten Lost University, kan man læse nærmere om de undervisere og kurser, man kan stifte bekendtskab med, hvis man melder sig ind for at studere på det højere videregående uddannelsescenter – hvor der specialiseres i bl.a. filosofi, fremmedsprog, psykologi og fysik.

Siden kan besøges på LostUniversity.org.

“Lost” vender tilbage til de amerikanske tv-skærme med sin afsluttende årgang i starten af det nye år.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Nicki52 12 år siden

Der mangler spoilers for dem som ikke har set den femte sæson.

Det glæder mig til. Det er som at være til bal i et andet tema!
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 Michael Andersen 12 år siden

#1 Hvis man læser videre efter sådan en overskrift er det på eget ansvar.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#3 Lord Beef Jerky 12 år siden

Haha, jeg har ikke set femte sæson, og valgte også at skippe teksten fuldstændig. Noget helt andet... er der nogen der ved om den amerikanske blu-ray udgivelse af femte sæson bliver kodefri? Jeg synes ikke at kunne finde et definitivt svar nogensteder.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#4 Wrangque 12 år siden

Hele Comic Con palenet kan ses på youtube. Rigtig godt panel, med prominete gæste! :D

Her er første del: [url= Con Lost Panel[/url]
Gravatar

#5 sezzie 12 år siden

Der er en masse fra klippet film i comic con lost panel delene.
Kan man se dem nogen steder??
Gravatar

#6 Slettet Bruger [2687757411] 12 år siden

Her er det hele.
Gravatar

#7 filmz-Jørgensen83 12 år siden

Jeg synes at Lost p.t. er verdens bedste tv-serie.

SpoilerJeg er meget spændt på hvordan, de får Flight 815 folkene tilbage til øen.
En anden tv-serie jeg også ser frem til er Flash Forward, der også er fra abc.
Gravatar

#8 nygaardpetersen 12 år siden

#3
Sæson 1+2 er netop blevet genudgivet på blu-ray i USA, og de udgivelser er i hvertfald kodefri. Ellers bliver den også udgivet som region B i England på blu-ray.

Glæder mig vildt til sidste sæson. Lost er en af de bedste tv-serier nogensinde.
Gravatar

#9 Lord Beef Jerky 12 år siden

#8 ok tak, men der er vist et stykke tid til den rammer det engelske marked, og den amerikanske udkommer lige om lidt... og så er den lidt billigere... så jeg krydser fingre!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: