Warner Bros.’ har nu frigivet en række nye billeder fra deres ventede tegneseriefilmatisering “Batman Begins”. Billederne viser bl.a. Batman ved sit køretøj og Bruce Wayne i Batgrotten.

Filmen, som udforsker Batmans oprindelse, har Christian Bale i titelrollen som Gotham Citys maskerede hævner. På rollelisten finder man ydermere Michael Caine, Gary Oldman, Katie Holmes, Liam Neeson og Morgan Freeman. Ken Watanabe ses i rollen som skurken Ra’s Al Ghul.

“Batman Begins” er instrueret af Christopher Nolan og rammer de danske biografer 29. juni.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 filmz-Daedalos 19 år siden

man kan jo næsten ikke andet end glæde sig... jeg håber den bliver rigtig god, jeg elsker batman historien.. lad os se om den bliver ligeså god eller bedre end Tim Burton's.
_______________________________________
How much does life weigh?
Gravatar

#2 filmz-Bruce 19 år siden

#2 Hvis den bliver bedre end Tim Burtons Batman, så vil jeg løbe nøgen gennem strøget med et billede af Søren Søndergaard foldet i et kræmmerhus oppe i min bag, mens jeg synger et potpourri fra Sound of Music! :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 Patriarch 19 år siden

LOL... men ok - hellere Søren Søndergård end Keld Albrechtsen... I øvrigt. Er det bare din subjektive mening der afgører det, eller er det IMDB rating eller hvordan? :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#4 filmz-Daedalos 19 år siden

hehe... ja Michael Keaton og Tim Burton spandt noget magi i sin tid.. den er virkelig god den gamle Batman.. jeg håber bare lidt batman begins bliver bedre.. fordi den gamle film trænger måske til at få streget linierne lidt op med hvad det hele angår ;)
_______________________________________
How much does life weigh?
Gravatar

#5 filmz-Bruce 19 år siden

#3 :) Nej jeg ser sgu meget frem til den nye Batman. Men Tim Burtons Batman var så genial med brug af Keaton, Nicholson og Prince's musik til og så det syrede univers. I mine øjne den ultimative Batman og ikke mindst en fantastisk Joker en underskøn Bassinger...selvom jeg tror den nye bli'r rigtig god.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 Martindan 19 år siden

jeg vil tage chancen og sige at jeg tror den bliver bedre end Burtons Batman... synes personligt Burtons Batman er den bedste superhelte film ( ja den tæver altså Spider man 1 og 2 - og det siger ikke så lidt)der er lavet, men tror bare den her bliver endnu bedre...

så en trailer i biografen her forleden hvor man virkelig føler det ikke bare er en superhelte film.. Bale får virklieg sin dystre side frem, og den måde hvorpå han bliver Batman - træning og hvordan han laver sit Bat gear, virker virkelig lovende, og som et spændende projekt...

så jo... tager chancen.... den bliver bedre end Burtons Batman....
for cryin' out loud......
Gravatar

#7 filmz-Bruce 19 år siden

#6 Man kan altid håbe :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 filmz-dr. hoax 19 år siden

#7 Nu skal DU jo ikke håbe for meget.... ;)
http://www.intervocative.com/dvdcollection.aspx/Dr.%20Hoax
Gravatar

#9 filmz-gimleno1 19 år siden

Hm, tjah, man skal passe på med forventningerne, det er selvfølgelig da ok at håbe, men jo højere håb, jo dybere et fald ;-)
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#10 filmz-Bruce 19 år siden

#9 Tror den eneste film, jeg har rigtigt høje forventninger til i år er Untergang.

Men efter at ha' set trailer til Sideways, er mine forventninger til den også høje :) Den scorer VILDE 94% på Metacritic
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: