MGM har udsendt en masse nye billeder fra den 23. James Bond-film, “Skyfall”, der viser agent 007 i ildkamp og også giver det første kig på en lang række af filmens stjerner.

Se billederne her.

I “Skyfall” bliver Bonds loyalitet til M for alvor sat på prøve, da hemmeligheder fra hendes fortid dukker op. Samtidig kommer MI6 under angreb, og Bond må finde og destruere truslen – uanset de personlige omkostninger.

Foruden Daniel Craig i hovedrollen medvirker også Ralph Fiennes, Javier Bardem, Naomie Harris, Albert Finney, Ben Wishaw og Judi Dench i filmen, der er instrueret af Sam Mendes (“American Beauty”).

Agent 007 begiver sig ud på sin seneste mission 26. oktober, hvor “Skyfall” har dansk premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-loke76 12 år siden

Og destruktionen af James Bond fortsætter.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#2 Leo DiCaprio 12 år siden

#1:

Hvad mener du helt præcist?
Gravatar

#3 the_paki_don 12 år siden

#2

Det er fordi alle ved, at James Bond aldrig skyder!

Min mening? Det ser godt ud. Rigtig godt ud. Jeg har savnet at se Daniel Craig som Bond.
Gravatar

#4 filmz-loke76 12 år siden

Leo DiCaprio (2) skrev:
#1:

Hvad mener du helt præcist?


Jeg mener at Bond bare er blevet endnu et samlebånds actionbrag ala Bourne etc. Den charme og det glimt i øjet der gjorde Bond til Bond er helt væk.. Nu skal det hele være så dystert og indebrændt og uha han er jo en følelseskold morder, desværre er det bare ikke Bond.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#5 BN 12 år siden

filmz-loke76 (4) skrev:
Den charme og det glimt i øjet der gjorde Bond til Bond er helt væk..


Ja, langt om længe. Puha, det var sandelig også på tide! Roger Moore og senest Pierce Brosnan gjorde mig allergisk overfor dette "glimt i øjet".

filmz-loke76 (4) skrev:
Nu skal det hele være så dystert og indebrændt og uha han er jo en følelseskold morder


HVA'? Bond har da aldrig haft så mange følelser og menneskelige sider som han har nu i Daniel Craigs skikkelse. Det var da i de gamle 007-film, at hele stemningen omkring de drab, han og andre begik, var fuldstændig følelseskold og kynisk. Dengang rynkede Bond højst panden i 5-10 sekunder, hvis en nær ven eller hjælper lige var blevet likvideret. Og han talte ikke engang med andre om tabet af sin elskede, sådan som han gør i 'Quantum of Solace'. Næh, i Connery, Moore og Brosnans film var drab en elegant og til tider endda morsom/lattervækkende beskæftigelse. ... Det var jo netop denne "charme og det glimt i øjet" der var følelseskoldt! Personligt er glad for, at drab og vold i Craigs film er blevet en grim og beskidt affære, og at Bond-filmene bl.a. på denne måde er blevet tilført noget menneskelighed.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: