Warner Bros. Pictures har sammensat to nye plakatbannere til deres “Batman Begins”-opfølger, “The Dark Knight”. De to bannere, der viser Heath Ledger som Jokeren og Christian Bale som Batman på sin BatPod, kan ses online eksklusivt hos filmsiden Omelete.

Samtidig kan man hos filmsiden ComingSoon.net finde en specialplakat til den amerikanske ‘Body by Milk’-mælkekampagne, der viser Batman med mælkeskæg. Gothams kappeklædte korsfarer er dog ikke den eneste filmatiserede tegneseriehelt, der har figureret med mejerimoustache. Tidligere har også Superman og Fantastic Four været brugt som blikfang for mælkekampagnen.

I “The Dark Knight” sætter Batman mere på spil i sin krig mod kriminaliteten i Gotham City. Med hjælp fra politiassistent Jim Gordon og den offentlige anklager, Harvey Dent, sætter han sig for at pille de tilbageværende forbryderorganisationer fra hinanden – men desværre viser underverdenen sig at gemme på et skræmmende trumfkort: Den ustyrlige og psykopatiske Joker.

“The Dark Knight” indtager de danske biografer 25. juli.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 frankdrebin 14 år siden

Det banner med Jokeren er rigtig fedt!
Gravatar

#2 colocho 14 år siden

mælkeskægget ska man nu heller ikk kimse af! :-)
I admire its purity. A survivor... unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality.
Gravatar

#3 HonoDelLoce 14 år siden

Jaja, en rig stodder der render rundt i stramt læderkostume hele natten skal vel ende med et mælkeskæg før eller siden..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: