Den har været udsat igen og igen. Men tidligere på året kunne Fox-Marvels Simon Kinberg så fortælle, at “Gambit” begynder optagelser til foråret. Nu ser den plan ud til at skride.

Se også: ”Gambit” er endelig på vej: Optagelser begynder i foråret 2017

Den er nemlig gal med manuskriptet. Kinberg og resten af Fox-Marvel kan ikke helt finde den rette tone:

”Jeg håber ikke, at ‘Gambit’ tager ti år, men der kræver lidt polering at få tonen helt rigtig. Det handler om at få skabt et manuskript, der er værdig for den her karakter, og jeg tror, at vi er tæt på nu,” siger Kinberg til Slashfilm.

Oprindeligt var “Gambit” tiltænkt en biografpremiere i år med Channing Tatum i hovedrollen. Det kan dog meget vel være, at Tatum ikke får tid alligevel nu, hvor projektet igen og igen er blevet flyttet. Men sådan er det med den her slags film:

”Sandheden er, at når du har de her film, der kræver en meget speciel og unik tone, så kræver det lidt mere at finde den tone. ‘Deadpool’ føltes, som om den kom ud af det blå, men den film tog ti år for at blive lavet.”

“Gambit” forventes at få premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Jack Slater 7 år siden

Alt i alt en god nyhed, no rush
Gravatar

#2 Alex- 7 år siden

De tager tiden det tager for at lave en god film. Det er vel ikke et problem, men snarre en god nyhed? :) Bedre end bare at spytte et eller andet crap ud, som de har bevist at de er gode til.
Gravatar

#3 cain 7 år siden

Kan stadig ikke se Tatum som Remy

Skriv ny kommentar: