Tre nye karakterplakater til “Transformers: De faldnes hævn”, den kommende efterfølger til 2007’s massive blockbuster-hit “Transformers”, er kommet online og kan ses i filmens galleri.

Desuden har filmens to manuskriptforfattere Alex Kurtzman og Roberto Orci udtalt sig yderligere om filmens plot i et interview med Creative Screenwriting Magazine, som dog indeholder en del spoilere og derved ikke bør læses, hvis man ikke vil have den ekstra information omkring filmens handling afsløret.

Klik på spoiler-tagget nedenfor for at læse Kurtzman og Orcis plot-synopsis.

Da historien begynder, har Autobots og militæret haft en hemmelig krig mod Decepticons kørende. Men da flere af de gigantiske robotter bliver ved med at dukke op, bliver det klart, at Transformers har været en del af Jordens historie i længere tid, end hvad de har fået menneskeheden til at tro på.

En gruppe bureaukrater undrer sig endda over, om Decepticons kun dukker op pga. tilstedeværelsen af Autobots. Desperat efter ikke at efterlade Jorden ubeskyttet går Optimus Prime til Sam og spørger ham, om han vil være en menneskelig formidler – nogen, som kan overbevise menneskeheden om, at Autobots burde have lov til at blive.

Sam nægter dog at tro på, at han kan hjælpe, da han bare gerne vil tage på college og leve et normalt liv – så normalt, som det kan være med de mærkelige tanker og visioner, som har plaget ham, siden han blev udsat for All Sparks-energien to år tidligere.

Sams beslutning ender med at have barske konsekvenser for ham selv, Autobots og muligvis hele verden. Decepticons faldne leder, Megatron, er blevet genoplivet, og med sig bringer han en oldgammel ondskab fra Transformers’ egen historie.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Kviesgaard 11 år siden

Pudsigt det er ikke lige sådan jeg opfattede historien.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 David Munch 11 år siden

Ville det være muligt fra Filmz side, at sørge for at tekst i spoiler-tags, ikke kommer med i RSS feedet?
Gravatar

#3 chandler75 11 år siden

# 2 Prøv evt. at oprette en tråd under forumgruppen Filmz, så vil de tekniske folk kigge på det.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#4 jona 11 år siden

Kunne ikke finde nogle spoilere? ;-)
Gravatar

#5 finn12 11 år siden

Lyder til at blive lidt indviklet, men alligevel fed! :D
The name is 12, finn12..
Gravatar

#6 Ericmase 11 år siden

Plakaterne er cool! #5 Tror jeg er enig. :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#7 kasperfmn 11 år siden

#4 Jeg kender absolut intet til Transformers, men diverse kilder sagde det var lidt spoiler territorie, så jeg tog det bare for gode varer :-)

Skriv ny kommentar: