I denne omgang konkurrencer på Filmz udlodder vi billetter til “Men in Black 3” og “Du kan vente dig”, der begge har premiere i denne uge.

I “Men in Black 3” vender agenterne J og K endelig tilbage… i tiden! Gennem de sidste 15 år har J efterhånden set flere utrolige ting end de fleste i forbindelse med sit arbejde for MIB, men selv ikke de mange aliens har forvirret ham så meget, som hans sky og indesluttede partner, K. Så da en morder fra fortiden bringer både K’s liv – og menneskehedens overlevelse – i fare, rejser agent J tilbage til 1969 for at redde sin makker og resten af verden, når han nu alligevel er i gang.

I “Du kan vente dig” må tv-fitnessguruen Jules og danseshowstjernen Evan erkende, at deres celebre liv i overhalingsbanen ikke har en chance mod en uventet graviditet. Den baby-tossede forfatter og advokat Wendy får lov at smage sin egen medicin, da graviditetshormoner invaderer hendes krop, samtidig med at hendes mand Gary kæmper for ikke at blive overskygget af sin konkurrerende alfa-far, som venter tvillinger med den meget yngre trofækone Skyler.

Husk også at tjekke, om du vandt i sidste uges konkurrence!

Klik her for at deltage i alle konkurrencerne!Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: