Kort tid efter at have annonceret, at de to næste film i “Spider-Man”-sagaen har fået grønt lys, meddeler Sony nu, at man har hyret manuskriptforfatterne Paul Wernick og Rhett Reese til at skrive spinoff-filmen om Spider-Man-skurken Venom.

Wernick og Reese har tidligere stået bag manuskriptet til Sonys “Zombieland”. Tidligere var manusforfatteren Jacob Estes (“Mean Creek”) tilknyttet “Venom”, men Sony valgte at gå i en anden retning.

Der foreligger endnu ikke et konkret udkast til historien, så det er stadig ikke klart, hvilken udgave af Venom, som filmen vil følge. Hvis det bliver Eddie Brock (spillet af Topher Grace i ‘Spider-Man 3’), vil det kræve lidt historieændring, når man tager den tredje “Spider-Man”-films slutning i betragtning. I det omfangsrige tegneserieunivers er der til gengæld flere karakterer, som senere i forløbet ligeledes bliver overtaget af den udenjordiske symbiot, og Sony har derfor mulighed for at caste en ny skuespiller i rollen.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Mr. Smith 13 år siden

Fedt! Men når det er en Spin-off skal de virkelig sørger for en go instruktør! Men glæder mig allerede! Han er virkelig cool.. Mon Splatter kommer med deri?
Gravatar

#2 filmz-DonDiegoDeLaVega 13 år siden

Gad vide hvad plottet kommer til at handle om, nu hvor Venom er en skurkekarakter...
Gravatar

#3 keitel 13 år siden

Venom betragter sig ikke selv som skurk, sådan lidt ligesom Punisher- bare endnu mere psykotisk.
Gravatar

#4 filmz-DonDiegoDeLaVega 13 år siden

aaahh okay... har ikke læst tegneserierne, så har kun haft filmen at forholde mig til :)
Gravatar

#5 Krisser 13 år siden

Tror det bliver noget Venom mod Splatter, på den måde kan Venom, der er lidt depressiv og forvirret, stadig være the lesser of two evils, og han kommer til at stå for at bekæmpe Splatter, der jo er rablende sindsyg.
Gravatar

#6 Krisser 13 år siden

Hvis man ser på nogle af MegaMarvels, eller hvad de nu hed, senere udgivelser, finder man også en Venom-karakter, der bekæmper andre symbioter samtidig med at han jages af alle andre (politi ect.). Mener at det er en kvinde, der får ham til at nedtone sin hævntørst og derefter prøver han at "styre sig selv."
Gravatar

#7 kasperfmn 13 år siden

Venom har været så meget forskelligt igennem årene at Sony mere eller mindre kan gøre med ham hvad de vil. Hvilket er godt, ser frem til denne film, Venom er langt mere interesant end Spider Man.
Gravatar

#8 filmz-demigod 13 år siden

Tjah... Virker lidt ligegyldigt imo, men så igen, Venom var virkelig latterlig i Spiderman 3, så det må de godt rode lidt bod på :D
Gravatar

#9 maialideth 13 år siden

der findes en lidt ældre tegneserie der på dansk hedder Krybet mod Splatter, hvor netop Venom (der altså hed Krybet dengang) faktisk er helten.. eller måske nærmere hovedrollen, for at kalde en psykotisk symbiot en helt er nok lige i overkanten. Men i hvert fald så er historien der at der skal laves et stort computerspil om Venom og Carnage, men da Venom ikke selv har fået noget at vide om det og især ikke har fået nogen royalties fra forsalget af spillet... bliver han en anelse mopset. Læg så til at Carnage er beta tester på spillet, og finder ud af hvordan man kan sende sin symbiot gennem netværket... og så har vi et ganske underholdende voldsorgie.

Spider-Man 3 formåede aldrig at vise Venom som han virkelig er... super sej og super psykotisk.

For en ordentlig Venom film, skal de i hvert fald gå efter en R rating, måske kan en PG-13 lige gå an, meeeen... det vil være synd.
Long days and pleasant nights
Gravatar

#10 Chrisenry 13 år siden

Jeg håber den bliver dejlig blodig:)
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: