Tonen er tydeligvis mere afslappet i det kommende “Spider-Man”-reboot, som Sony har overladt til Marvel Studios. Det understreger tre nye “Homecoming”-posters, som du kan se her.

Se også: Sequel til “Spider-Man: Homecoming” får premiere i 2019

I de to første posters hænger den hidtil yngste Spider-Man ud rundt omkring i New York, som igen er hjemsted for Peter Parker.

Den tredje poster forbinder den kommende solofilm med MCU, idet Spider-Man hænger uden på Avengers-tårnet, som han endnu ikke er officielt medlem hos.

Det medlemskab kan han muligvis gøre sig fortjent til her i “Homecoming”, hvor han skal bekæmpe Vulture, imens Iron Man også kigger forbi som mentor.

Spider-Man: Homecoming” får premiere d. 6. juli.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Isaac R, 5 år siden

Er filmz helt dødt? Synes godt nok der er langt imellem brugerkommentarerne på artiklerne, og også filmanmeldelserne er så som så med brugerkommentarer.
Hvor er brugerne så henne hvis de tidligere brugere ikke er på filmz? Er der andre sider på nettet jeg skal kigge efter filmnyheder på dansk? Scope? Grupper på facebook? Og har Morten Vejlgaard helt overtaget denne her side? Synes næsten alle artikler og anmeldelse er lavet af Morten.
Gravatar

#2 Lawman 5 år siden

Moovy.dk er en rigtig god side, som er drevet af flere af de gamle kræfter fra Filmz.

Der er ikke meget ved at kommentere herinde mere. Anmeldelserne er kedelige og forvirrende. Når de indeholder spoilers bliver der forsøgt at få rettet op på det fra brugernes side, men man bliver alene mødt af arrogante tilbagemeldinger fra redaktionen (læs: Morten).

Edit: Samtidig er siden blevet proppet med irriterende reklamer (popup/baggrundsreklamer), så det hele kører ekstra langsomt. Filmz er en synkende skude.
Gravatar

#3 Geekalot 5 år siden

#2 Ja det er gamle Filmz folk og brugere, men det er meget lukket derinde. Syntes jeg hvert fald. Her er der i det mindste plads til nye brugere. Som der skal være.
Gravatar

#4 Sir_cumalot 5 år siden

Et af problemerne (i mine øjne) er der er for få nyheder på frontpage.

Jeg har oftest haft lyst til at kommentere på en artikel men hvad hjælper det, når der stort set ingen aktivitet er fra side 2 ?

Få et bedre layout med flere nyheder på forsiden. Måske lidt Ala bold.dk hvor der er et større index.

Personligt tror jeg også vi sidder på sidste etape af filmz, men sådan er der jo mange ting her i livet.
Gravatar

#5 Lawman 5 år siden

#3, ja den holdning har du allerede givet udtryk for i en anden tråd, men det synes jeg ikke er tilfældet.

Hvad mener du med plads til nye brugere? Der er jo ingen diskussion herinde?
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#5 det er moovy han ikke mener har plads til nye brugere :) der er en del flere kommentarer derinde men ikke rigtig diskussion
Gravatar

#7 Sjølle 5 år siden

#3

Det fatter jeg ikke en dart af? Jeg har været på Filmz i mange år, men er en af de MANGE der er blevet sindsygt træt af stilen herinde, som er ved at få skuden til at synke, så jeg oprettede en bruger på Moovy, og den side er da alt det Filmz var, og mere til. Jeg synes der er nogle gode debatter, og masser af plads til at ytre sig.... så hvad du mener med lukket, det forstår jeg ikke?
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#Alle: Debat om debatten eller mangel på samme eller noget helt tredje er velkommen, men opret venligst en separat tråd om emnet, så interesserede kan finde den - og så Spider-Man ikke blandes ind i sagen. Takker.
Gravatar

#9 Lawman 5 år siden

#6, han skriver, at der er plads til nye brugere herinde. Men det kan han selvfølgelig have ret i, med den brugerflugt der har været.

#8, nu var det her debatten opstod, fordi der var en der stillede spørgsmålstegn ved den manglende debat. Et nyt emne vil de fleste ikke se, da det vil gemme sig inde i forummet - som der ikke linkes til i en nyhed fra forsiden.

Og nu hvor du kigger med, kan I så ikke få gjort noget ved de forbandede reklamer. Siden er jo helt latterlig tung at danse med?!
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

Lawman (9) skrev:
#8, nu var det her debatten opstod, fordi der var en der stillede spørgsmålstegn ved den manglende debat. Et nyt emne vil de fleste ikke se, da det vil gemme sig inde i forummet - som der ikke linkes til i en nyhed fra forsiden.


Det var ikke et oplæg til diskussion. Bliv venligst on topic - opret andre emner i en egen tråd. De forum-interesserede finder trådene direkte via http://filmz.dk/forum

Lawman (9) skrev:
#8, Og nu hvor du kigger med, kan I så ikke få gjort noget ved de forbandede reklamer. Siden er jo helt latterlig tung at danse med?!


http://filmz.dk/forum/filmz/annoncer-98464

Skriv ny kommentar: