Disney har udsendt en ny actionfyldt trailer til “The Avengers”, hvor vi får hele holdet at se i kampens hede mod de rummonstre, som Loki har bragt med sig.

Se traileren her.

I filmen slår Iron Man, Thor, Captain America, Hawkeye og Hulk sig sammen i agenturet S.H.I.E.L.D.’s superheltehold kaldet The Avengers, hvor de i fællesskab må kæmpe mod Thors bror Loki, der igen er ude på at destruere Jorden – denne gang med hjælp udefra.

På nær Hulk/Bruce Banner vil alle helte igen spilles af deres velkendte portrættører. I stedet for Edward Norton vil Banner denne gang personificeres af Mark Ruffalo.

“The Avengers”, som både er skrevet og instrueret af Joss Whedon, er klar til at redde jorden 26. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (125)
Gravatar

#11 Hr. Nielsen 10 år siden

Jeg glæder mig til det ultimative superheltebrag...Ahh, så bare en solidt underholdende og flot lavet omgang superhelteramasjang da:) Helt voksen bliver jeg vist aldrig.........
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#12 Babo84 10 år siden

Siger mig godt nok ingenting. Den ligner en typisk glatpoleret sommer/effektfilm af den for mig ret så upersonlige stil. Jeg tror dog ikke den er dårlig, men jeg tror nok jeg sparer biopengene her.
Gravatar

#13 akerman 10 år siden

hooked (9) skrev:
Ja - De skulle have ansat nogle ægte monstre..!?


Nå ja, beklager - jeg glemte lige at Hollywood ikke længere ved hvordan man skruer en god historie sammen, hvor action og CGI understøtter historien, istedet for omvendt.

Spøg til side - jeg erindrer faktisk ikke at have set en CGI trailer, som endte med at blive til en god film. Det plejer at være et rigtigt dårligt tegn.
Gravatar

#14 Uncanny 10 år siden

WOW!

Monstret kunne godt være Fin Fang Foom fra Iron Man eller Midgårdsormen fra Thor.

"Eh, don't. Every joke, every pun, done to death, seriously".
Gravatar

#15 justjakob 10 år siden

Så denne trailer tidligere i dag før filmz fik den op. Ser virkelig flot ud i HD, selv om det er CGI.. Utrolig fed trailer, havde den nærmest på repeat 15 gange! Har også tænkt lidt over hende Black Widow, kan hun skyde utrolig hurtigt/præcist eller sådan noget så? Eller er hun bare en alm. agent? Og hulks ansigt er da gennemført, man kan jo se Ruffalos ansigtstræk osv, det er fedt! Gennemført.

#14 Fin Fang Foom fra Iron man? Det siger mig bare ikke lige noget og har da set begge.. Googlede det navn men der kom da noget som ikke minder om den lange orm fra traileren, så tror jeg mere det er midgormsormen i en halv mekanisk udgave xD
Gravatar

#16 Bruno 10 år siden

#15 -

Han taler om en figur fra tegneserierne. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#17 Therien 10 år siden

Altså.. Det bliver jo ekstra fedt hvis man i forvejen får gren på over Marvel.. Ellers er det vist på højde med Battleship..Jaaaa, den skal da nok være underholdende..
Gravatar

#18 Bardoboy 10 år siden

Selvfølgelig skal der være patter... :) Så må hun bedrage med dem ;)

Men ja, den ser virkelig fed ud! Glæder mig ! :D
Gravatar

#19 justjakob 10 år siden

#16 ja, det kan jeg godt regne ud, men som sagt så minder denne Fin Fang Foom da ikke om det man ser i traileren, i hvert fald ikke det jeg har kunne finde om navnet.. det kunne selvfølgelig godt være det alligevel :)
Gravatar

#20 Sverkel 10 år siden

Glæder mig så meget til at se Thor, Iron Man og Cap. America imod hinanden :D Vi har før set Thor smadre Iron Man som ingen ting så det skal blive spændende at se hvad det kan blive til i en film :D

https://img.skitch.com/20120229-ecni9k69si3hkh8y9u...

Skriv ny kommentar: