Disney har udsendt en ny actionfyldt trailer til “The Avengers”, hvor vi får hele holdet at se i kampens hede mod de rummonstre, som Loki har bragt med sig.

Se traileren her.

I filmen slår Iron Man, Thor, Captain America, Hawkeye og Hulk sig sammen i agenturet S.H.I.E.L.D.’s superheltehold kaldet The Avengers, hvor de i fællesskab må kæmpe mod Thors bror Loki, der igen er ude på at destruere Jorden – denne gang med hjælp udefra.

På nær Hulk/Bruce Banner vil alle helte igen spilles af deres velkendte portrættører. I stedet for Edward Norton vil Banner denne gang personificeres af Mark Ruffalo.

“The Avengers”, som både er skrevet og instrueret af Joss Whedon, er klar til at redde jorden 26. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (125)
Gravatar

#41 Frederik 9 år siden

Patriarch (37) skrev:
Captain America's dragt er godt nok tarvelig. Jeg foretrækker helt klart WW2 udgaven fra filmen.Ja, jeg er enig. Den nye dragt ligner skumgummi-versionen man køber i Toys R' Us til sit barn på fastelavn.


Den gamle var lidt tykkere og lignede noget der rent faktisk var effektivt: http://www.parade.com/images/-v5/celebrity/2011/05...
Gravatar

#42 Ericmase 9 år siden

Patriarch (37) skrev:
Captain America's dragt er godt nok tarvelig. Jeg foretrækker helt klart WW2 udgaven fra filmen.


100% enig! Den nye dragt ligner jo noget værre lort fra et eller andet cirkus.
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#43 Patriarch 9 år siden

Frederik (41) skrev:
Ja, jeg er enig. Den nye dragt ligner skumgummi-versionen man køber i Toys R' Us til sit barn på fastelavn.


Den gamle var lidt tykkere og lignede noget der rent faktisk var effektivt: http://www.parade.com/images/-v5/celebrity/2011/05...


Ja, se bare den dragt der... kamp fed. Havde de brugt den nye dragt i filmen tør jeg godt love at den var blevet dårligere modtaget. Øv.

Hvor stammer citatet i din profil forresten fra?


Det er en klassiker der er sagt af mange i flere varianter og afskygninger. Men jeg vil tro at det er min helt, Carl Sagan (Cosmos, Demon Haunted World og Contact) der populariserede citatet/tanken. Om han har sagt/skrevet det i lige den form jeg citerer er jeg ikke sikker på.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#44 akerman 9 år siden

Hør nu her folkens - der er vist ikke nogen der siger, at der ikke må være CGI i en superheltefilm. Selvfølgelig må der det - dukker hører fortiden til.

Min pointe er blot at HISTORIEN skal komme først, ikke CGI. Det kan da godt være historien i denne film er topdollar og vildt spændende, men det er bare IKKE det traileren viser - traileren giver mig indtryk af at der er tale om en Michael Bay film - 100% CGI og 0% historie.
Gravatar

#45 Therien 9 år siden

akerman (44) skrev:
Det kan da godt være historien i denne film er topdollar og vildt spændende, men det er bare IKKE det traileren viser - traileren giver mig indtryk af at der er tale om en Michael Bay film - 100% CGI og 0% historie.


Jeg ser heller ikke så meget andet end det sædvanlige her.. Nu er der blot flere "helte", det bliver et one-liner/joke helved.. Andre regler gælder vist når det er Marvel :)
Gravatar

#46 Bruno 9 år siden

#45 -

Nej, andre regler gælder, når der er tale om en instruktør, der rent faktisk har vist, at han kan udføre et fornuftigt stykke arbejde, i modsætning til f.eks. Michael Bay.

Chokerende, ikke?
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#47 Uncanny 9 år siden

CGI er et værktøj, som skal bruges når det passer. Det er med til at skabe filmen som en helhed, og ik kun BOOM effekter.
Man kan laver et mere realistisk univers, specielt i et superhero-univers.

selvfølgelig skal historien være der, men med Joss Whedon bag rettet er det ik noget problem. :)
"Eh, don't. Every joke, every pun, done to death, seriously".
Gravatar

#48 Therien 9 år siden

utyske (46) skrev:
#45 -

Nej, andre regler gælder, når der er tale om en instruktør, der rent faktisk har vist, at han kan udføre et fornuftigt stykke arbejde, i modsætning til f.eks. Michael Bay.

Chokerende, ikke?


Jeg er på ingen måder chokeret :) Marvel has fanboys, "Fanboyism" goes a long way! Og der skal mere til end ovenstående for at overbevise mig om det modsatte ;) Går ud fra beviset er serenity og det hav af tv serier han har stået bag? Whatever, Avengers skal nok blive et kolosalt hit uanset..
Gravatar

#49 Hr. Nielsen 9 år siden

utyske (39) skrev:
Men det er måske bare den nemme løsning, at hidse sig op over CGI, uden reelt at have set produktet. :)
Tror du har fat i noget der. Fint nok hvis sådanne film ikke siger en noget, men når (enkelte af) selvsamme folk får stå*** over traileren til den næste Batman, så må jeg i hvert fald undre mig??? Ikke at jeg finder Batman traileren er ringe, det er den ikke. Jeg synes blot den ligner stort set samme type film og indhold som denne her. Altså en Superheltefilm:-D Nuvel, jeg erkender at de to første Batman filmatiseringer af C. Nolan dog både prøver og lykkes med at være lige lidt skarpere end de Marvel filmatiseringer vi ofte har set, men at dømme alle nye film ud fra samme standard finder jeg ærgeligt, når nu man kigger på hvem der står bag denne her.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#50 Høegh 9 år siden

Therien (48) skrev:
Jeg er på ingen måder chokeret :) Marvel has fanboys, "Fanboyism" goes a long way! Og der skal mere til end ovenstående for at overbevise mig om det modsatte ;)


Og ud fra den logik befinder du dig så i den anden grøft som anti-Marvel fanboy?
Lad nu være.

Det er alt alt for letkøbt bare at feje folks meninger til side med "jamen det siger du/i bare fordi i er fanboys".
Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: