Disney har udsendt en ny actionfyldt trailer til “The Avengers”, hvor vi får hele holdet at se i kampens hede mod de rummonstre, som Loki har bragt med sig.

Se traileren her.

I filmen slår Iron Man, Thor, Captain America, Hawkeye og Hulk sig sammen i agenturet S.H.I.E.L.D.’s superheltehold kaldet The Avengers, hvor de i fællesskab må kæmpe mod Thors bror Loki, der igen er ude på at destruere Jorden – denne gang med hjælp udefra.

På nær Hulk/Bruce Banner vil alle helte igen spilles af deres velkendte portrættører. I stedet for Edward Norton vil Banner denne gang personificeres af Mark Ruffalo.

“The Avengers”, som både er skrevet og instrueret af Joss Whedon, er klar til at redde jorden 26. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (125)
Gravatar

#21 Batsy 9 år siden

Sverkel (20) skrev:
Glæder mig så meget til at se Thor, Iron Man og Cap. America imod hinanden :D Vi har før set Thor smadre Iron Man som ingen ting så det skal blive spændende at se hvad det kan blive til i en film :D

https://img.skitch.com/20120229-ecni9k69si3hkh8y9u...

Han gav ham nu smæk i trailern, altså Iron man.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#22 loki 9 år siden

#12 Desværre helt enig, og eftersom den både er skrevet og instrueret af Whedon himself så er det en smule overraskende. Og dog måske ikke, for der ligger vel nogle meget klare rammer fra Marvel/Disney omkring stort set alle aspekter. Måske han hellere skulle have brugt tiden på noget mere kreativt...

www.peakoil.dk
Gravatar

#23 Fruit4ever 9 år siden

akerman (13) skrev:
Nå ja, beklager - jeg glemte lige at Hollywood ikke længere ved hvordan man skruer en god historie sammen, hvor action og CGI understøtter historien, istedet for omvendt.

Spøg til side - jeg erindrer faktisk ikke at have set en CGI trailer, som endte med at blive til en god film. Det plejer at være et rigtigt dårligt tegn.


He he, kan nu godt følge dig...meeeen, måske du bare skal have genopfrisket hukommelsen en lille smule, for det kan sagtens lade sig gøre...se bl.a. her:

:D
Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!
Gravatar

#24 Highland Park 9 år siden

Nyeste "The Avengers"-trailer viser gigantiske...

En klassisk Filmz-nyhedsoverskrift - skuffelsen stod malet i mit ansigt.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#25 Rjuers 9 år siden

Eh, spoiler i overskriften anyone?
Gravatar

#26 holddakæft 9 år siden

fedt fedt fedt fedt!!!!!
Gravatar

#27 duuk74 9 år siden

#23

De 3 eksempler du giver er ikke gode.
LoTR vil jeg ikke kalde en effektdrevet film, og The Matrix og Inception byder på originale ideer udover bare at lire nogle effekter af. Det vil sige at interessen bliver pirret af konceptet, og ikke kun effekterne.

Det her har man jo set mange gange før lader det til. Både med historie og effekter.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#28 Zombi 9 år siden

Rjuers (25) skrev:
Eh, spoiler i overskriften anyone?


Øh nej ikke når det indgår i selve traileren for filmen.
Gravatar

#29 JokerzReality 9 år siden

akerman (13) skrev:
Nå ja, beklager - jeg glemte lige at Hollywood ikke længere ved hvordan man skruer en god historie sammen, hvor action og CGI understøtter historien, istedet for omvendt.

Spøg til side - jeg erindrer faktisk ikke at have set en CGI trailer, som endte med at blive til en god film. Det plejer at være et rigtigt dårligt tegn.


Det er sjovt, fordi den eneste kritik The Avengers har fået fra diverse pre-screenings er at Joss Whedon mangler det cinematiske øje og fokuserer for meget på historien og for lidt på action scenerne også tilføjer de gerne at historien tilgengæld er så godt bygget op at det ikke gør noget at action scenerne virker så upersonlige i modsætning til f.eks Michael Bay, som er god til action scener men sutter når det gælder en ordentlig historie.

Fra flere af de interview's jeg har set og læst fra cast, crew og folk som har set pre-screening's er at man godt kan se at Joss Whedon først og fremmest er en manuskript forfatter, dernæst en instruktør.

Det kan godt være at visuelt virker filmen upersonlig, men historien har jeg en stærk fornemmelse af nok skal være på plads. Alt, bortset fra trailerne tyder i hvert fald på det. Og trailerne er jo bare lavet for at sælge filmen til masserne, så det er jo klart at der bliver fokuseret mest på action der i.

Jeg syntes personligt det er fedt at trailerne stadig formår at holde selve historien nogenlunde mystisk og ikke spoiler alt for meget, ligesom f.eks Inception heller ikke gjorde, som dog desværre viste alle de fede action scener i trailerne imo, så man ikke blev visuelt overrasket når man så filmen, det var kun historien som ikke var spoilet. Håber ikke de har gjort det samme med Avengers.

Og det er deres marketing jeg sammenligner, ikke filmene :)
Gravatar

#30 JokerzReality 9 år siden

Karakter udvikling skulle vist også være noget Joss Whedon havde fokuseret meget på. Så jeg tror bestemt at Avengers er meget personlig historie mæssigt. Men næppe visuelt, da Joss Whedon ikke ligefrem er en visuel instruktør.

Men lad os nu se den 26. April om filmen også bliver modtaget lige så godt af alle andre. Jeg glæder mig i hvert fald.

Skriv ny kommentar: