Et gådefuldt puslespil inviterer os med på et mordmysterie på en privat ø i et nyt klip fra Rian Johnsons kommende “Knives Out”-fortsættelse “Glass Onion”.

Hvad der starter som et uskyldigt mysterium blandt venner udvikler sig til noget meget mere dystert i den kommende whodunit.

Her følger vi en gruppe venner, der inviteres til techmilliardæren Miles Brons (Edward Norton) private ø i Grækenland for at opklare hans mord, men da der sker et virkeligt dødsfald, er Benoit Blanc (Daniel Craig) på sagen.

Det nye klip introduceres først af instruktøren selv og teaser Brons gådefulde natur med en gåde, der åbner op for en invitation til at deltage i hans spil. Her møder vi også nogle af de kommende gæster/mistænkte: Youtuberen Duke Cody (Dave Bautista) og hans kæreste Whisky (Madelyn Cline), fashionistaen Birdy Jay (Kate Hudson) og hendes assistent Peg (Jessica Henwick), guvernør Claire Debella (Kathryn Hahn) og forskeren Lionel Toussaint (Leslie Odom Jr.).

Læs også: “‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’-trailer: Daniel Craig er tilbage med et nyt hold mistænkte i Rian Johnsons næste mordmysterium”

Resten af castet inkluderer Janelle Monáe, Jackie Hoffman og Dallas Roberts. Du kan se klippet herunder.

“Glass Onion: A Knives Out Mystery” får premiere på Netflix den 23. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: