Langt om længe har vi fået den første teaser trailer til “Glass Onion: A Knives Out Mystery”, fortsættelsen til en af de bedste whodunits i det nye årtusind.

Efter en noget kontroversiel omgang i “Star Wars”-universet har instruktør Rian Johnson tilsyneladende fundet fodfæstet hos mordmysterier. I 2019 gav han os nemlig den fantastiske “Knives Out”, der kom med et spændende og nytænkende spin på whodunit-genren – hvilket i høj grad skyldtes den formidabelt underholdende Daniel Craig i rollen som den excentriske privatdetektiv Benoit Blanc.

Læs også: Rian Johnson håber stadig at kunne lave sin “Star Wars”-trilogi

Efter at have ventet godt tre år, kan vi nu endelig høre Craigs spøjse sydstatslige accent igen. Denne gang står han over for et nyt hold mistænkte, der er blevet inviteret over på tech-milliardæren Miles Brons private ø i Grækenland for at deltage i et mordmysterie, som dog tager en alt for virkelig drejning.

I det nye karaktergalleri finder vi Bron, der spilles af Edward Norton. Dave Bautista spiller YouTube-stjernen Duke Cody, mens Madelyn Cline har rollen som hans kæreste og assistent, Whisky. Janelle Monáe spiller tech-entreprenøren Cassandra “Andi” Brand, mens Kathryn Hahn kan ses som Claire Debella, en Connecticut-guvernør. Modedesigneren Birdie Jay og hendes assistent Peg spilles af hhv. Kate Hudson og Jessica Henwick, mens Leslie Odom Jr. spiller forskeren Lionel Toussaint, der arbejder for Bron.

Ligesom med 1’eren har Johnson ikke kun instrueret filmen – han har også selv skrevet manuskriptet, og i samarbejde med sin “Knives Out”-kollega Ram Bergman har han også ageret producer.

Vi må se, om vi kan finde morderen før Blanc, når “Glass Onion: A Knives Out Mystery” får premiere den 23. december på Netflix.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: