Nyt klip fra “Inglourious Basterds” – Mike Myers som General Fenech


En ny featurette til Quentin Tarantinos “Inglourious Basterds” er blevet lanceret, hvor man ser nye klip fra filmen og bl.a. får det første kig på Mike Myers i rollen som General Ed Fenech. Featuretten kan ses her.

“Inglourious Basterds” begynder i det tysk-besatte Frankrig, hvor pigen Shosanna Dreyfus overværer henrettelsen af sin familie. Shosanna når heldigvis at undslippe nazisterne og flytter til Paris, hvor hun bliver operatør og ejer af en biograf.

Andre steder i Europa organiserer løjtnant Aldo Raine en gruppe jødiske soldater til at engagere sig i målrettede gengældelsesoperationer, og snart støder hans gruppe og Shosanna på hinanden.

“Inglourious Basterds” kan ses i danske biografer 28. august.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 moulder666 11 år siden

Den film bliver den største, mest politisk ukorrekte, voldsglorificerende spand underholdning længe, og jeg kan simpelthen ikke vente! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 PJP 11 år siden

#1 tror li du beskrev det jeg tænkte O.o :D glæder mig satme også :D
Gravatar

#3 filmz-Sichlau 11 år siden

Aaaaawwwwssssoooommmeee.... because we love makin' movies!
Gravatar

#4 soren 11 år siden

Neej Hvor jeg glæder mig. Helt sikkert den film jeg ser mest frem til i år. Efter QT's seneste skuffelse, forventer jeg at han retter op på det med den her. Det ser sådan ud! :-)

Skriv ny kommentar: