Hvis man ikke kan vente til 23. juli, hvor “The Dark Knight” indtager biograferne, kan man hos MTV Movies Blog se et ny actionfyldt klip fra den kommende film. Klippet viser Jokeren i en tempofyldt biljagt, der bl.a. inkluderer en bazooka.

Christopher Nolan er tilbage bag kameraet, mens Christian Bale igen er den maskeklædte helt fra Gotham City.

I “The Dark Knight” tager den udspekulerede Joker styringen over Gotham Citys underverden og kaster byen ud i anarki og kaos.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 fatcat 13 år siden

Orker ikke flere klip, tv-spot, hemmelige billeder, art work eller trailers til denne film...

Vil bare se the real thing....!!
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#2 filmz-chrissernisser 13 år siden

wow, intet mindre.. WOW
Gravatar

#3 filmz-angelus 13 år siden

Ser nu nice nok ud - den Batmobil kan sq nogle tricks..hehe :o) Men havde nok valgt at starte ud med Bazooka'en, hvis det var meningen jeg ville smadre Harvey Dent INDEN Batman kom og ødelagde festen ;o)
Gravatar

#4 filmz-UDollar A.K.A. Nino 13 år siden

Selvom jeg har lyst til at tjekke dette ud, så holder jeg mig væk.. Har i alle de her måneder holdt mig væk fra de fleste klips (udover den første trailer - man er jo ikke perfekt), så jeg kan nyde filmen fuldt ud..
Spike: She Shall Look On Him With Forgiveness, And Everybody Will Forgive And Love. He Will Be Loved.
Gravatar

#5 krille 13 år siden

Kanon. Det er helt vildt, som jeg glæder mig til at se den film. Og alle de posivtive amerikanske anmeldelse gør kun forventningens glæde større
Fear can hold you priosoner. Hope can set you free. Tagline. The Shawshank Redemption
Gravatar

#6 filmz-gofferoffer 13 år siden

Ork, kan sagtens vente det stykke tid med at se flere klips, så jeg holder mig fra det.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#7 Starbrow 13 år siden

jeg kan altså ikke lade være med at kigge ;(
Gravatar

#8 MOVIE1000 13 år siden

#1 enig vi har allerede snart hele filmen hvis der er nogen der gider at klippe det sammen hehe synes at den ser fed ud nu når vi ser two face så kan det jo være at man ser gækkeren i Batman 3 hvis man ser ifølge de gamle film
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#9 filmz-ChesterB 13 år siden

helt ærlig det var da utroligt så meget media eksponering der er kommet omkring denne film. fandeme snart en nyhed om filmen hver anden time :s jeg glædede mig super meget til den, og nu synes jeg den virker rimelig sådan "årh ja man det har jeg set på nettet"-agtigt :(
forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know
forfeit the game cuz tomorrow
when it's all done you read what you sow
Gravatar

#10 mar16 13 år siden

jeg opdagede noget idag. hvordan kan man skelne forskel mellem folk der kan li hans skuespil og dem der kunne li ham da manden er død? jeg mener, hvordan kan man ikke vide folk bare siger han er go fordi han er død og de føler medlidenhed med ham? og hvem tør sige han er dårlig, for så bliver man kaldt et ufølsomt møgdyr der ikke burde leve.
personligt syns jeg heath's joker (af de klip jeg har set) er den bedste joker der endnu er lavet, fordi den er meget original og sjældent set. men er det oscarværdig materiale?

misforstå mig ikke, men at forære en oscar væk på grund af emotionelle følelser ville jeg AB-SO-LUT ikke acceptere. det typisk amerikanere at blive revet med af ingenting (en nation der knap nok kan lokalisere deres eget land eller ikke aner hvor mange sider en trekant har) de pivede over nogle af filmens scener til test-fremvisningen, hvor ledger bliver udsat for vold. typisk!!

jeg ville bedømme ham efter mine egne meninger når dagen kommer. og jeg ville ikke lægge bånd på mig selv. jeg vil se den og sige hvad jeg selv mener. basta!

Skriv ny kommentar: