Den lovede tegnede filmversion bygget over den populære komedie tv-serie “The Simpsons”, er stadig under udvikling, og i et radiointerview kunne stemmeskuespilleren Harry Shearer give en opdatering på projektets status.

Shearer, som lægger stemme til et utal af seriens karakter, deriblandt Mr. Burns, Waylon Smithers, Ned Flanders og Seymour Skinner, kan fortælle, at selv om serien er blevet forlænget med to sæsoner, vil spillefilmen ikke blive forsinket, eftersom de allerede er gået i gang med at indspille replikkerne til filmen nu.

Desuden kan han afsløre, at filmen vil rykke grænser i forhold til serien, men at den ikke vil blive R-rated. Der vil blive bandet lidt mere end normalt, men ikke af de karakterer, som han selv lægger stemmer til, som også tæller Pastor Lovejoy og Kent Brockman.

Der er endnu ikke fastlagt en officiel premieredato på “Simpsons”-filmen, der vil have samme rollebesætning som den kendte serie. Showets forfattere igennem 17 år, som bl.a. inkluderer Matt Groening, James Brooks, Greg Daniels, Jon Vitti, Al Jean og Mike Reiss, vender også tilbage.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 _VeNtUrAx_ 16 år siden

Hrmm... jeg har altid været fan af Simpsons, men efterhånden som 3+ nu sender 4 afsnit af gangen, bliver det for meget.. Jeg er bange for at filmen måske vil få fans til at have det på samme måde, nemlig at der bliver for meget af det gode.. Hvis filmen skal have samme tempo som afsnittene, så når man et mætningstidspunkt.. Men jeg vil da se den, men mine forventninger der ikke alt for høje.. Det er de færreste serier, som kunne overleve en eller to spillefilm.
- You knew Jesus?
- Knew him? Shit... Nigga owes me twelve bucks.
Gravatar

#2 frygtl0s 16 år siden

I et afsnit lavede faktisk grin med en børnetegnefilm der laver en spillefilm... lidt dobbelmoralsk måske...
Gravatar

#3 filmz-Daedalos 16 år siden

nu er simpsons heller ikke børnetegnefilm.
_______________________________________
How much does life weigh?
Gravatar

#4 davenport 16 år siden

Gad vide hvad den kommer til at handle om?
Man er jo faktisk vant til, at en handling udspiller sig over et afsnits længde, og det kan hurtigt komme til at blive forceret, hvis handlingen trækker ud.. Håber det dog ikke.
Det kunne blive en stor oplevelse at se i biografen.

Der var også engang snak om en "rigtig" film, hvor John Goodman skulle spille Homer, men det tror jeg sku ville blive for sært. Stemmerne er så stor en del af Simpsons, at det ikke kan overføres til film.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#5 m 16 år siden

mmmm, excellent. ;)
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.
Gravatar

#6 evermind 16 år siden

#4
John Goodman som Homer Simpson? *gys* Tænk, om vi skulle gå hen og få endnu en Flintstones! :P
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#7 Horrormaster 16 år siden

yes yes yes endelig kommer den
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#8 fjols 16 år siden

Well, der er jo lavet afsnit der fortsættes. Fx det hvor Mr. Burns bliver skudt og et afsnit varer vel ca. 25 minutter, så det er alligevel 50 minutter på sådan et dobbeltafsnit, så jeg tror nu nok en film vil kunne holde, selvom den nok skal have dobbelt længde igen.
Gravatar

#9 filmz-vlx 16 år siden

#4 Når nogle lige siger John Goodman kom jeg lige til at tænk på det her clip fra family guy

Gravatar

#10 filmz-bent 16 år siden

http://ekstrabladet.dk/visartikel.iasp?pageID=3413... her er den nye reel simpsons seasons start og der kan i læse om det kommene britiske værk der starter på FOX på søndag tror jeg !

Skriv ny kommentar: