Sony Pictures og National CineMedia frigivet et nyt speciel online-preview fra “Spider-Man 3”, der rammer alverdens biografer til maj. Klippet, der indeholder nye interviews og klip fra den ventede film, kan ses hos YouTube.

Den tredje film i serien har igen Tobey Maguire i titelrollen som netsvingeren, der nu må stå overfor en endnu større udfordring, både som fotografen Peter Parker og sit alter ego, Spider-Man.

Sam Raimi sidder atter i instruktørstolen, og på rollelisten finder man yderligere Kirsten Dunst, James Franco, Bryce Dallas Howard og Topher Grace.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Lethal Injection 14 år siden

Cant... wait... any... longer!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 mandalorian 14 år siden

Tror at dette bliver den bedste hidtil. Og tror også at den er mere action-packed end de to andre. UDEN TVIVL AT DETTE BLIVER ÅRETS FILM!
Who's the fool?...the fool...or the fool who follows him?......Obiwan Kenobi...A New Hope...
Gravatar

#3 filmz-kaotmus 14 år siden

glæder mig helt åndssvagt
Gravatar

#4 filmz-Egoorcs 14 år siden

Holy shit!! Tror aldrig jeg har glædet mig så meget til den 4.maj. Gwen & Venom
Gravatar

#5 filmz-Naite22 14 år siden

Jeg er så evigt taknemmelig og glad for at "SPIDER-MAN 3" får en verdenspremiere på hele kloden, samme dag!!! Hader store film som ikke rammer Danmark samme dag som i USA. nogle kommer først 2 måneder efter US premieren her i Danmark! (ligesom den første spider-man film gjorde!) Hader når det er sådan, for så når alverdens tumper og spassere (no offence) at downloade en crappy grim udgave af filmen, optaget i en eller anden skod biograf i Thailand, eller noget i den stil. Så skal man høre fra folk 1½ måned forinden om den er god eller dårlig. Hører at de ligefrem praler med at de har øddelagt en stor filmoplevelse for dem selv, ved at se den i så hamrende grim kvalitet på en 14 tommers skærm, eller det der ligner... og sammentidig tror de at Vi andre, som klart helst vil opleve filmen i biografen er vildt missundelige over at de har set den før os. Gu er vi røv! Jeg kunne aldrig drømme om at se en stor film på min computerskærm. Film skal sgu ses i biffen!!! Og folk der mener at det er federe at se den på sin computerskærm i bæh-kvalitet er simpelthen for dumme... ja, så er det sagt...

Men FUCKING fedt at den får en global premiere samme dag over hele kloden! Spider-man 3 bliver for HJERNEDØD! De står stærkere hver gang.. og når man kigger på det massive skridt de tog fra spider-man 1 til 2, så kan jeg slet ikke forestille mig hvor ubeskriveligt fed 3'eren bliver!

KUN 85 DAGE TILBAGE!!!

ps. Der udkommer en ny trailer til filmen her omkring d.14 eller 16 febuar. Den sidste theatrical trailer! Den kommer til at køre i biffen sammen med filmen "Ghost Rider". Det blev offentligt gjordt helt tilbage i November af Sony selv. Så glæd jer blot!
Gravatar

#6 Horrormaster 14 år siden

nogen der ved hvor jeg kan downloade den
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#7 filmz-kaotmus 14 år siden

#5: jeg er også glad for den globale premiere, men mest fordi det er nærmest umuligt at bevæge sig på ikke-danske fora og nyhedsmedier uden at få filmen spoilet. Jeg forstår udmærket dem, der ikke kan/gider vente og downloader den i stedet.

Shrek 3 får i øvrigt forsinket dansk premiere
Gravatar

#8 Bohemian 14 år siden

jeg har downloadet den og set den..den er dårlig...
Free in serenity.
Gravatar

#9 loki 14 år siden

#8 lol!
www.peakoil.dk
Gravatar

#10 kasper0204 14 år siden

#8 - Hahaha! :D

Og når du så først får den set, så siger du intet til nogen om, at du rent faktisk går med en følelse inden af, at den film rent faktisk var hamrende fed!

Eller også er du bare en af de der "Jeg skal se det/prøve det før alle andre"-typer, som formår at kunne se eller prøve ting længe før de kommer - imponerende evne... Jeg missunder dig!... Eller...!

Skriv ny kommentar: