Premieredatoen på “Obi-Wan Kenobi” er blevet skubbet, men heldigvis kun et par dage.

Sidste år kunne Tom Hiddleston afsløre, at ‘onsdag er det nye fredag’. Selvom det dengang kun var hans Marvel-show, “Loki”, der fik ny premieredato, fulgte alle andre Disney+-exclusive-serier hurtigt trop, og alle exclusive-afsnit på streamingtjenesten er siden blevet udgivet onsdag.

Det bliver dog ikke tilfældet for den næste “Star Wars”-serie. “Obi-Wan Kenobi” vender nemlig tilbage til streamingtjenestens klassiske udgivelsesstrategi. Derfor vil det fremover være fredag kl. 09:00, vi skal sætte os foran skærmen for at se noget lyssværdsaction.

Det betyder altså også, at seriens premieredato skifter fra den 25. maj til den 27. maj. Der er dog ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Vi kan nemlig glæde os over, at vi på premieren ikke kun får seriens første, men også dens anden episode. Ewan McGregor gav – ligesom Hiddleston gjorde med “Loki” – beskeden i en kort video. Den kan du se lige her.

Om andre Disney+-exclusives ligeledes kan forvente en fredagspremiere, siges der intet om, så som det ser ud i øjeblikket, må vi stadig forvente onsdagspremierer for fx “Ms. Marvel”, der har premiere den 8. juni.

Du kan se den kreative trailer til den kommende Marvel-serie lige her.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: