Lionsgate har udsendt den officielle trailer til deres fortsættelse til den adrenalinpumpende actionfilm “Crank”, hvori Jason Statham vender tilbage i hovedrollen som lejemorderen Chev Chelios. Traileren kan ses her.

I fortsættelsen – der trods den noget hårde afslutning på den første film fortsætter direkte fra, hvor originalfilmen slap – må Chelios op imod en gangster, som har stjålet hans næsten unedbrydelige hjerte og erstattet det med et batteridrevent et af slagsen, der kræver faste elektriske stød for at fungere.

Amy Smart er tilbage i rollen som Chelios’ kæreste, og Clifton Collins Jr. spiller den tilbagetrukne lejemorders nye farlige modstander. Bai Ling er også at finde i rollebesætningen sammen med Dwight Yoakam og Efren Ramirez, som begge vender tilbage fra den originale film.

“Crank 2: High Voltage” får amerikansk biografpremiere til april.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Dragon_Claw 14 år siden

Cool!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 fatcat 14 år siden

Var godt underholdt af den første og denne ser sjov ud. Er stor fan af Jason Statham (dog undtaget In the name of the King - mega fejlvurdering at deltage i en Uwe Böll film... men han er jo ikke den eneste der er faldet i den grøft...)
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#3 kasperfmn 14 år siden

Tjoh, tjah, red-band traileren var nu en del federe. Denne her er lidt for langtrukken, den mangler det drive den anden havde.
Gravatar

#4 Chronotau 14 år siden

ser værre ud end et'eren
Gravatar

#5 moulder666 14 år siden

Jeg er faktisk slet ikke i tvivl om, at denne bliver akkurat lige så voldelig, hjernedød, adrenalin-pumpende og underholdende som etteren - glæder mig!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 MOVIE1000 14 år siden

Jason Statham er født til de film skal helt klart ses og må give #3 ret den anden trailer var bedre
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 rammy 14 år siden

Lorte film...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com

Skriv ny kommentar: