Matt Reeves har nu fået godkendt sin førsteprioritet til hovedrollen i “The Batman”.

Det bliver Robert Pattinson, der får rollen som den næste Bruce Wayne/Batman.

Warner Bros. var længe i tvivl, om det var Robert Pattinson eller Nicholas Hoult, som var den bedste kandidat som afløser for Ben Affleck.

Derfor har begge afleveret et bånd med en prøve på rollen, og det har nu fået DC Films til endeligt at pege på Pattinson.

De videre kontraktforhandlinger regnes for en formalitet, hvor Pattinson og DC skal blive enige om en aftale på mindst tre film.

Der bliver angiveligt ingen forbindelse til Ben Afflecks Batman-præstationer i “Batman v Superman” og “Justice League”.

Pattinson lægger som ny Batman ud med at bekæmpe mindst to skurke – læs om det her.

“The Batman” får premiere d. 25. juni i 2021.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Ryder666 4 år siden

Oh No. Jeg har godt nok mine tvivl om Pattinson kan bære rollen. Og derudover, kunne noget tyde på at de går efter en yngre målgruppe, hvilket jeg dog ikke håber,. Og det er på trods af at alle film vist har været pg-13 rated, hvilket ikke gør mig noget, så længe det ikke bliver en decideret børnefilm.

Men så længe de kan holde en dyster stil, som de foregående film, skal den nok have en chance.
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

Jeg har nu store forventninger til The Batman, specielt efter hvad Matt Reeves gjorde med Planet of The Apes. Så betyder det mindre for mig hvem der bliver castet i rollen som Batman. Matt Reeves må jo mene det er det rigtige valg og det stoler jeg på.

Der er jo nok heller ingen chance for at vi vender tilbage til Batman and Robin tiden, som ikke bare var ved at ødelægge fremtiden for Batman film men faktisk også hele superhelte-genren. Så der skal nok komme masser af mørke.
Gravatar

#3 Geekalot 4 år siden

Ved ikke rigtig hvad man skal sige til deres valg. Nu må vi se. Men det har sejlet for dem med deres DC produktion af film, og sy tes ikke det er en forbedring med ham. Men hvem ved :)
Gravatar

#4 KasperBS 4 år siden

Åh nej. Han ligner en kvinde. Virkelig et underligt valg.
Gravatar

#5 KasperBS 4 år siden

Det kan være han skal spille transgender udgaven af Batman.
Gravatar

#6 Mejse 4 år siden

#4 tror du trænger til at kigge på nogen kvinder :p
Gravatar

#7 OliverDK 4 år siden

Han virker for mit vedkommende ikke som et "oplagt" valg udfra et fysisk-/kropperspektiv og så er der alderen. Omvendt virker han som en ret habil og talentful skuespiller. Jeg sidder faktisk lidt med samme fornemmelse, som jeg sad med, da jeg så rollen som Pennywise i den nye IT var Bill Skarsgård. Det hang slet ikke sammen dengang for mit vedkommende, men han overraskede i den grad positiv. Tænker det samme kan ske her.
Gravatar

#8 Blandet Landhandel 4 år siden

Ærgerligt. Pattinson er for dygtig en skuespiller til endnu en franchise. Er bange for, at han nu får svært ved at blive anset og castet som noget andet. Desuden er det vel slut med de små produktioner fra hans side i et stykke tid, som ellers netop har formået at sætte ham i et helt andet lys. Det bliver sikkert en glimrende Batman film med den instruktør, men det er også en rolle der forpligter.
Gravatar

#9 dundas 4 år siden

Pass herfra, kan ikke se ham i den rolle.

Skriv ny kommentar: