Marvels ”Guardians of the Galaxy” har netop fået premiere i de danske biografer. Og er man fan af filmen om de noget aparte superhelte, har man flere gakkede galaktiske løjer at glæde sig.

Se også: James Gunn er frisk på mere “Guardians of the Galaxy”

Instruktøren James Gunn har nemlig meddelt, at han vender tilbage i instruktørstolen til filmens efterfølger, der er sat til at få premiere den 28 juli 2017. Det skriver hjemmesiden firstshowing.com.

Mens de amerikanske anmeldere indtil videre er meget positive over for filmen (“Guardians of the Galaxy” får lige nu 93 % på hjemmesiden Rottentomatoes.com), er vi her på Filmz ikke helt oppe at ringe over de galaktiske vogtere.

”I stedet for Thor og Captain America har vi her en vaskebjørn med en stor gun og et slags trævæsen samt en ret vred, stærk fyr. Et broget hold i en broget film,” skriver Morten Vejlgaard Just i sin tre-stjernede anmeldelse af filmen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 ABHansen1977 9 år siden

Har lige set den og var gevaldigt underholdt. Synes det var fremragende underholdning, god humor, god action og supergodt lavet.. klart en jeg kan anbefale
Gravatar

#2 misuma 9 år siden

Hvad synes I om klippet efter rulleteksten?
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#3 SteffenO 9 år siden

Klippet efter rulleteksterne var på ingen måde værd at vente på, dog forudser jeg at The Collector for en stor rolle i Marvels kommende film. Tænker Thanos gerne vil have fat i den lysende firkant og kommer på tværs med The Avengers.

Syntes generelt filmen var rigtig god, og meget passende til det kendskab jeg har til tegneserien og de forskellige helte.

Det kommer slet ikke som et shock at den har fået så gode anmeldelser i USA. Da det hele virker ægte og tro mod historien. At Morten Vejlgård "kun" giver filmen 3 stjerner får mig til at tro, at han havde håbet på noget mere a la Captain America, hvilket er noget fis - da Marvel comics ofte er humoristiske og med broget karaktere.

Efter min mening er det klart den bedste marvel film siden Sin City.
Ta' gerne og screenshot min kommentar. Virker perfekt som wallpapers!
Gravatar

#4 Slettet Bruger [3947053558] 9 år siden

SteffenO (3) skrev:
Efter min mening er det klart den bedste marvel film siden Sin City.


Sin City er udgivet af Dark Horse Comics, ikke Marvel Comics. :)
Gravatar

#5 Kviesgaard 9 år siden

#2

Klippet efter rulleteksterne minder lidt om det vi fik i Pacific Rim. En humoristisk lille krølle på halen, men modsat mange af de andre Marvel film, så var det, så vidt jeg kan se, ikke noget der gav et fingerpeg om de kommende film, som ellers plejer at være normen. Men en sjov lille reference var det da.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 De4_Kia 9 år siden

Hvis du kunne li filmen: The Avengers.
Hvis du synes filmen: The Avengers var sjov.

Så vil du elske Guardians of the Galaxy.
Jeg garanterer at du kommer til at grine (rigtig meget).

Ang. klippet efter rulleteksterne:
Hylende morsom, afgjort værd at vente på hvis man kender til referencen.
Jeg og en masse andre knækkede i hvert fald sammen af grin, da vi fangede den med det samme, og det at scenen foregik hvor den nu foregik gjorde det endnu mere morsomt. :D

Skriv ny kommentar: