Ghostbusters 3 / Filmz.dk

Officielt: “Ghostbusters 3” er på vej


Ny “Ghostbusters” bliver en fortsættelse til 1980’ernes originale “Ghostbusters”-film.

Ivan Reitman stod bag 1980’ernes to “Ghostbusters”-film med Bill Murray og Dan Aykroyd.

Nu fortsætter sønnike Jason Reitman faderens “Ghostbusters”-arv med en ny film.

Således vil “Ghostbusters 3” sandsynligvis se bort fra “Ghostbusters” fra 2016 med Melissa McCarthy og Kristen Wiig i hovedrollerne som spøgelsesjægere.

Det vides dog endnu ikke, om Dan Aykroyd, Ernie Hudson og Bill Murray vil medvirke i “Ghostbusters 3”, skriver The Hollywood Reporter.

Dan Aykroyd har dog længe arbejdet på en genforening af de tilbageværende tre ghostbusters læs om det her.

Jason Reitman har tidligere været Oscar-nomineret for film som “Juno” og “Up in the Air”.

Nu skal han stå i spidsen for “Ghostbusters 3”, der angiveligt får fire teenagers – to drenge, to piger – i de centrale roller.

Produktionen starter til sommer med forventet premiere i 2020.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 reaper.dk 2 år siden

teenagers........
Trapped in time. Surrounded by evil. Low on gas
Gravatar

#2 Star Trek fever 2 år siden

Teenagere *suk*
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 Geekalot 2 år siden

De lærte åbenbart ikke helt af det sidst. Men så hader vi nok bare teenagere, men det kan der vel så være lidt om, hvis det bliver deres undskyldning :D
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

jeg ved ikke rigtig, bare en film med teenagere lyder lidt flad, men hvis man lavede det til en "de originale skal træne et nyt hold fordi de er gamle" agtig ting, kunne det have potentiale, hvis det bare er ghostbusters med teenagere, så tror jeg den er dømt til at fejle :(
Gravatar

#5 Ryder666 2 år siden

Ingen Murray, Aykroyd, eller hudson =ingen interesse. Var godt skuffet over deres cameos i den seneste film. Havde håbet på at de ville træde frem i deres oprindelige ghostbusters karakterer. Men ak, nej. Ikke den værste film jeg har set, men der manglede mere sjæl. Og det at der bliver fokus på teenagere i ghostbusters 3, tegner ikke godt. Selv hvis Murray, Aykroyd og hudson alligevel skulle dukke op, tvivler jeg på succes. Men nu må vi vente og se.
Gravatar

#6 The one is back 2 år siden

hvad med at Ghostbusters er blive til ghosts ( Bill Murray og Dan Aykroyd.Ernie Hudson and Rick Moranis ) kvinder der var med fra Ghostbusters 2016 skulle hælpen dem med at gør ondt spøgelse til godt spøgelse?
Gravatar

#7 Johnny42 2 år siden

Det kan være at det er børnene af de oprindelige Ghostbusters, der forsøger at løfte arven. Hvis det er tilfældet kan det faktisk godt blive godt, hvor de oprindelige Ghostbusters har mindre roller men fungerer som mentorer/vejledere for de nye ghostbusters.

Men muligheden for en forbindelse til den nye ghostbusters film ødelagde de selv(og gudsketakoglov for det), da de oprindelige skuespillere spillede andre karakterer i de cameo de havde. Desværre ødelagde det nok også muligheden for at Chris Hemsworth kunne dukke op i den nye, da han var det absolut eneste lyspunkt i den film.

Skriv ny kommentar: