Dan Aykroyd afslører, at der aktuelt skrives på et “Ghostbusters 3”-manuskript – Bill Murray vil angiveligt medvirke.

Han var ikke begejstret for det seneste kvinde-reboot af “Ghostbusters”. Det var instruktørens skyld, mente Dan Aykroyd – læs om det her.

Derfor arbejder Dan Aykroyd nu i stedet på en fortsættelse til de to første “Ghostbusters” – og det med det originale cast bestående af Aykroyd selv, Ernie Hudson og stjernen, Bill Murray:

”Der er en mulighed for en genforening for de tre tilbageværende Ghostbusters. Der bliver skrevet på den netop nu… Jeg tror, at Billy vil være med. Historien er så god,” siger Dan Aykroyd til Ghostbusters News.

Det fjerde “Ghostbusters”-medlem, Harold Ramis, døde tilbage i 2014.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Star Trek fever 4 år siden

Ja tak. Ikke mere af det makværk fra sidst
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

Det vil være cool, hvis de kan få Harold Ramis med som en ghost. Og hvis de kan få Rick Moranis væk fra sin pensionist tilværelse, så kan det være der også er en chance for Spaceballs 2: The search for more money.
Gravatar

#3 The one is back 4 år siden

Rick Moranis yes get him a suits then boots his brain
Gravatar

#4 HighFlyer15 4 år siden

Hvis de kan køre den videre på præcis samme formula med at de er helt normale fyre som jagter spøgelser med gear som kunne springe i luften til hver en tid.
Ikke det her nye "yeah, tøser sparker røv" pjat som rebootet sluttede af med. Ghostbusters er ikke superhelte.

Skriv ny kommentar: