For få dage siden skrev vi på Filmz, at “Kick-Ass”-instruktøren Matthew Vaughn havde takket nej til at instruere “X-Men: First Class”. Tingene kan dog hurtigt ændre sig i Hollywood, og brikkerne er nu faldet på plads, således at Vaughn alligevel vil være at finde bag kameret på den kommende nye film i “X-Men”-franchisen.

“X-Men: First Class” vil omhandle den første årgang på Xaviers skole for unge mutanter og vil følge de unge udgaver af Scott, Jean, Beast og de andre kendte figurer.

Filmen baseres på en idé af Bryan Singer, der instruerede de to første film om mutanterne. Singer vil desuden være co-producer på projektet.

20th Century Fox har samtidig sat en dato for, hvornår filmen skal være klar i de amerikanske biografer – 3. juni 2011. Den har dermed premiere to uger inden en anden ventet superheltefilmatisering, “Green Lantern” fra Warner Bros.

Klik her for at læse flere nyheder om “X-Men: First Class”.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 kireru 12 år siden

#5
Ja det er rigtigt nok, han er mere en super human, til at starte med, end en super mutant.
Han vælger selv at transformere sig, for at stoppe en villain, hvor han så kommer til at ligne et "Beast".

Men som alle de andre, har Hollywood ikke taget højde for den rigtige historie... mere det jeg mente med det.
Gravatar

#12 Jørgensen83 12 år siden

Jeg synes at The Lizard (Dr. Curt Connors) og Quicksilver (Pietro Django Maximoff) skal være med. Er der nogen der ved noget om Magneto-filmen?
En film om The New Mutants kunne også være konge!

Skriv ny kommentar: