“Doctor Sleep” bliver fremrykket – nu med premiere i 2019.

Fortsættelsen til Stanley Kubricks “The Shining” skulle have haft premiere i begyndelsen af næste år. Den plan er nu ændret.

Warner Bros. giver således allerede premiere på “Doctor Sleep” i år, skriver Deadline.

I “Doctor Sleep” følger vi Ewan McGregor, der spiller rollen som voksne Danny Torrance – sønnen til Jack Nicholsons hovedrolle-karakter i “The Shining”.

Ewan McGregor spiller over for Jacob Tremblay (“The Predator”) og Rebecca Ferguson (“Mission: Impossible – Fallout”).

“Doctor Sleep” får premiere d. 8. november.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Hvis den bare er halv så good som The Shinning, er der noget at glæde sig til. Selv om Stephen King ikke var så glad for filmen :)
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Jeg har hørt den skulle være en fortsættelse til Stephen Kings The Shining. Der er nogle ting der er forskellige mellem bog og filmversionen af The Shining, og i bogen Doctor Sleep berøres de hændelser, så selve bogen kan slet ikke være en fortsættelse af Stanley Kubric's The Shining, netop pga dette. Hvis de samme ting berøres i film-versionen af Doctor Sleep, vil det på samme måde udelukke en forbindelse til filmen The Shining, hvilket jeg kun er glad for.

Jeg havde dog håbet på at de havde haft modet og gjort det samme som med IT, hvor de lavede en bedre og mere tro filmatisering af The Shining, efterfulgt af en filmatisering af Doctor Sleep. Men hvem ved, hvis Doctor Sleep bliver en succes kan det være den kommer.
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 ved ikke om den nye version af IT er meget mere tro mod bogen, men vi er enige om den er bedre.
også helt enige om at det havde været et bedre move at lave en ny version af the shining og så 2eren bagefter.

Skriv ny kommentar: