Alt andet ved Oscar i 2017 blev overskygget af skandalen. “La La Land” blev fejlagtigt udråbt som Bedste film-vinder i stedet for “Moonlight”, som dog endte med hæderen. Klog af skade vil Oscar-akademiet gøre alt for, at den fejltagelse ikke gentager sig i 2018.

Se også: Video: Forkert Bedste film-vinder blev råbt op i skandale til Oscar

Det er New York Times, der skriver, at Oscar-akademiets ledelse har skærpet proceduren omkring uddelingen, så en forkert vinder ikke igen kan blive udråbt til verdens største award-show.

De nye regler betyder, at pris-overrækkeren samt den scene-ansvarlige inden hver overrækkelse sikrer sig, at den korrekte konvolut er blevet udleveret.

Sidste år skete det således, at Warren Beatty og Faye Dunaway fik udleveret konvolutten med Bedste skuespillerinde-vinderen, da de skulle udnævne Bedste film.

Derfor stod der ‘Emma Stone (La La Land)’ i konvolutten, hvilket resulterede i den forkerte vinder-udnævnelse af Bedste film. Det bør ikke kunne finde sted i år.

Desuden er begge PwC-repræsentanter, der håndterer pris-konvolutterne, blevet erstattet af to andre, samtidig med en tredje revisor er blevet tilknyttet. Disse tre er de eneste på aftenen, der på forhånd kender vinderne.

Oscar uddeles d. 4. marts.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: