De udråbte “La La Land” som Oscar-vinder af Bedste film. Men det var en fejl. “Moonlight” var den rigtige vinder. Nu får Faye Dunaway og Warren Beatty chancen for at rette op på fejlen. Skandale-parret fra 2017 skal igen overrække Bedste film i 2018.

Det er TMZ, der skriver, at ligesom Jimmy Kimmel får chancen igen som vært, så vender også Dunaway og Beatty tilbage til en ny chance, så de kan vaske pletten af fra skandale-showet i 2017.

Dengang fik parret ved en fejl udleveret kuverten med vinderen af Bedste kvindelige hovedrolle i stedet for den med Bedste film-vinderen.

På vindersedlen stod der ‘Emma Stone (“La La Land”)’, hvilket fik en forvirret Warren Beatty til at give sedlen videre til Faye Dunaway, der udråbte “La La Land” som vinder af Bedste film.

I flere minutter stod producenterne fra “La La Land” derfor og gav deres vindertaler, inden fejlen blev rettet: Vinderen var altså “Moonlight” i Oscar-historiens største skandale.

Efterfølgende har Oscar-akademiet skærpet proceduren omkring showet, så skandalen ikke burde kunne gentage sig – og de ansvarlige blev fyret.

På årets Oscar-plakat står der da også selvironisk skrevet: ‘Hvad skulle der dog kunne gå galt?’ Det ved Faye Dunaway og Warren Beatty om nogen, der i nat altså får en ny chance.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: