Komikeren Bruce Vilanch, der i mange år har skrevet materiale til Oscar-showets skiftende værter, bidrog også til det seneste show i sidste måned, og han kunne heller ikke undgå at lægge mærke til James Francos noget “alternative” optræden i værtsrollen.

Se også: Var James Franco den værste Oscar-vært nogensinde?

Ifølge Vilanch ramte Franco aldrig de rigtige tangenter af to årsager. For det første havde skuespilleren for mange bolde i luften op til showet og havde derfor ikke tilstrækkelig tid til at øve, og en stor del af kommunikationen mellem Franco og de forfattere, der skrev hans Oscar-materiale, foregik over e-mail.

For det andet kunne forfatterne ikke fokusere på Franco, idet de også skulle gennemgå materialet med Anne Hathaway.

Samtidig tvivler Vilanch på, at Franco havde gjort sig bevidst, hvor meget der egentlig var på spil, før han rent faktisk stod foran Oscar-publikummet.

Endelig kan Vilanch også afvise rygterne om, at Francos aparte præstation skyldtes, at han havde røget sig skæv. ”Jeg var sammen med ham, og han var ikke skæv. Jeg spurgte ham ‘er du skæv, og må jeg få noget af det?’ Og han svarede nej til begge dele,” siger Vilanch.

Se også: Oscar-akademiet indrømmer: Franco og Hathaway var et dårligt valg.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Movie Daddy 13 år siden

Ja ..... Undskyldninger er der jo nok af ;o)
Gravatar

#2 Kruse 13 år siden

Det var nu heller ikke fordi at det materiale han havde var særligt godt.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#3 OmegaMan 13 år siden

Ok så han var ikke skæv, fordi han spurgte om han var skæv og han svarede 'nej'. Det er hård bevisførelse lige dér.
Gravatar

#4 Betelgeuse 13 år siden

#2

Enig, materialet var ret skidt.. Og netop derfor synes jeg ikke, at Francos lidt specielle opførsel på nogen måde var dårlig eller upassende. Det var derimod med til at løfte underholdningen ;-)
Gravatar

#5 Kyllingebenet 13 år siden

Who gives a shit, kom videre! :-)
Gravatar

#6 Tommy Kristensen 13 år siden

#2+4: Hvis Franco nu havde brugt tid på det arbejde han var hyret til, f.eks afholdt prøver, gennemgået materiale og tekster, så havde man nok indset, at det ikke virkede. Han har åbenbart haft tid nok til talrige interviews rundt omkring i USA, små projekter og ikke mindst skolegang.
Gravatar

#7 wimmie 13 år siden

Jeg spurgte ham 'er du skæv, og må jeg få noget af det?' Og han svarede nej til begge dele," siger Vilanch.Hehe, så hvis han sagde nej til "må jeg få noget af det?" - så betyder det vel at..... :P
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#8 Blacksanta 13 år siden

#6, Ja, han burde fandme droppe diverse fede projekter og skolegang for et award-show! Hvad bilder han sig dog ind? Forstår han ikke at prioritere?


tsk.. tsk..
Gravatar

#9 Tommy Kristensen 13 år siden

#8: Hohoho... Det siger jeg ikke, men så burde man i stedet nok have droppet Oscar-showet. Det er sgu da lame-ass, at indvillige i at være vært på et af de største tv-shows i verden, for at levere en andenrangspræstation, fordi man reelt ikke har tid til det.
Gravatar

#10 Høegh 13 år siden

Blacksanta (8) skrev:
#6, Ja, han burde fandme droppe diverse fede projekter og skolegang for et award-show! Hvad bilder han sig dog ind? Forstår han ikke at prioritere?


tsk.. tsk..Man kan vel mene at han slet ikke burde påtage sig rollen som vært ved et award-show, hvis han ikke har tid til at gøre det ordenligt.
Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: