Instruktør Sean Baker bringer nyt forslag ind i diskussionen om distributions-formen hos Netflix.

Steven Spielberg kræver længere eksklusivitet til biograferne, hvis Netflix skal have lov til at blive nomineret til Oscar-priser i fremtiden, hvilket Netflix har givet et modsvar til – læs om det her.

Nu forsøger Sean Baker (“The Florida Project”) at mægle imellem de to parter.

Baker foreslår, at Netflix udvider deres model, så abonnenterne ikke behøver at vente længe på, at Netflix-film bliver tilgængelige på streaming.

Idéen går ud på, at de film, som Netflix ønsker i biografen, kan blive tilgængelige for Netflix-kunder i biografen for to dollars ekstra om måneden.

Dermed kan biograferne få større eksklusivitet, uden det går ud over Netflix-brugerne, hvis de altså bor i nærheden af en biograf, der viser filmene.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#21 Mejse 3 år siden

#20 jep det havde det, og hvad har det helt præcist med noget at gøre ? der er da flere film som er højere rated end Roma, og de var slet ikke nomineret, betyder det at Roma slet ikke burde være nomineret ? det er fint du synes Roma var bedre end Green Book, det står dig frit for, det er bare fuldstændig irrelevant, for det mente dem der stemte til oscar ikke, og så er det også totalt ligegyldigt om Roma vandt en bafta eller ej, har intet at gøre med at den også burde vinde en oscar, den film der får flest høje stemmer, er den rigtige vinder, så er motiverne bag stemmerne egentlig lige meget, det fungere jo ligesom vores politiske system, kan godt være du ikke er enig i hvem der er statsminister, men det er som sådan irrelevant, for det er den rigtige person, da den person har fået flest stemmer indenfor det system der nu engang er....så kan man tude og råbe så meget man vil, ændre bare ikke på at hovedparten af de 9000 der stemte er uenig med dig, og om de er det på grund af politik, eller bare anden smag eller fordi frikadeller skal laves af høns, er igen fuldstændig irrelevant :)

så kom nu over det altså :D ja din yndlings film vandt ikke....big buh....men sådan er livet og sjovt nok går det videre :D
Gravatar

#22 Bishop 3 år siden

Nu er afstemnings systemet ved Oscar's også meget specielt, det betyder faktisk at den film der har flest nummer 1 stemmer hos akademiet medlemmer ikke nødvendigvis er den der vinder.
Gravatar

#23 Mejse 3 år siden

#22 jep og det betyder at en film som Roma der mere end nogen af de andre, har delt folks mening mellem, guddommelig, og guddommeligt kedelig, reelt ikke havde en chance fordi at jeg den vil få mange højeste stemmer, men også mange laveste.

Skriv ny kommentar: