“Moon Knight” er lige rundt om hjørnet, og den nyeste trailer teaser både hæsblæsende action, egyptisk mytologi og en ikke så hensigtsmæssig superheltepsyke.

Oscar Isaac introducerer inden længe en ny superhelt til den efterhånden alenlange liste af MCU-karakterer. Moon Knight, aka Marc Spector, aka Steven Grant, aka Mr. Knight, står nemlig i månens blege spotlight, når den næste MCU/Disney+-serie ruller hen over skærmene derhjemme den 30. marts.

Er man forvirret over vores hovedpersons mange navne, så frygt ikke. Det er vores hovedperson også. Den kommende serie følger nemlig lejesoldaten Spector, der agerer den egyptiske gud Khonshus jordlige repræsentant, og som derfor har overnaturlige evner som helten Moon Knight. Han lider dog af dissociativ identitetsforstyrrelse og deler derfor krop med den engelske gavebutiksmedarbejder Grant.

Læs også: “Nye ‘Moon Knight’-posters viser os vores helts forskellige personligheder”

Ethan Hawke spiller over for Isaac som seriens antagonist, kultlederen Arthur Harrow, der forsøger at manipulere Spector, og som ser Moon Knight som en forhindring for hans mission om at ‘hele verden’.

Den egyptiske instruktør Mohamed Diab har med fire afsnit stået for størstedelen af serien, mens instruktørduoen Justin Benson og Aaron Moorhead har stået for de resterende to.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: