Den danske instruktør Anders Walter vandt sidste år en Oscar for sin kortfilm “Helium”, og nu har den prestigefyldte filmpris åbnet dørene til Hollywood på vid gab.

Se også: Kortfilmen “Helium” sikrer årets eneste Oscar for Danmark

Anders Walter har nemlig fået jobbet som instruktør på den kommende “I Kill Giants”. Filmen er baseret på en populær tegneserie fra 2008, der fortæller historien om en ung pige ved navn Barbara Thorson. Hun har svært ved at indfinde sig socialt i skolen og bruger derfor det meste af sin tid på, at flygte til sin fantasiverden hvor der findes kæmpe monstre, som hun skal stoppe.

Filmen skal produceres af “Harry Potter og De Vises Sten”-instruktøren Chris Columbus og Justin Nappi (“All Is Lost”) der udtaler følgende om valget af Anders Walter:

Columbus og jeg føler begge, at Anders har den rette dybde og vision til at bringe denne fantastiske histories karakterer til live. Som han har vist med sit arbejde på ‘Helium’ og tidligere kortfilm ‘9 meter’, så har Anders en unik forståelse for børn og deres mystiske evne til at gribe livets sværeste opgaver an”.

Joe Kelly som har været med til at skrive den originale tegneserie vil stå for manuskriptet, mens Anders Walter vil instruere.

Filmen har endnu ingen fastsat premieredato eller tilknyttet skuespillere, men det forlyder at produktionen rykker hurtig på sig og at castingen allerede er i gang. Optagelserne vil begynde senere i år.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Menneskedyr 7 år siden

sejt.
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925

Skriv ny kommentar: