Under præsentationen af den kommende “Watchmen” under San Diego Comic-Con blev otte nye plakater til den ventede film afsløret. Figurplakaterne, der bl.a. viser Natuglen, Rorshach og Komikeren, kan ses online hos filmsiden WorstPreviews.

“Watchmen”, der er en filmatisering af Alan Moore og Dave Gibbons tegneseriefortælling “Vogterne” fra 1986, udspiller sig i et utopisk 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod kostumeklædte, kriminalitetsbekæmpende helte. Men efter et mystisk mord på en af deres egne må de tilbageværende eks-helte på banen igen, hvor de kommer på sporet af et omfangsrigt plot.

På rollelisten finder man bl.a. Matthew Goode, Malin Akerman, Patrick Wilson, Jackie Earle Haley, Jeffrey Dean Morgan og Billy Crudup.

Filmen, der er instrueret af Zack Snyder (“300”), er sat til at ramme de danske biografer 6. marts, 2009.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 filmz-Seldrup 13 år siden

Hvad er det for noget med uret der viser forskellige minutter i 12 på hver plakat
Gravatar

#2 El vez 13 år siden

Det er fra tegneserien, hvor klokken, i takt med at verden er mere og mere fucked up og historien nærmer sig sit klimaks, nærmer sig 12 :)

Rorschach plakaten er top vild.

"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#3 filmz-Kadann 13 år siden

#1 -

De ser ud til at være inspireret af forsiderne til tegneserien, hvor, som El Vez skriver, man kommer nærmere og nærmere 12, jo længere man kommer frem i serien.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: