Paramount Pictures har nu valgt at droppe deres planer for filmatiseringen af Alan Moores tegneserie “Watchmen” på grund af et eskalerende budget, som efter sigende skulle være hele $100 mio.

Producerne Larry Gordon og Lloyd Levin samt den bristiske instruktør Paul Greengrass (“The Bourne Supremacy”) vil nu tage projektet til ande filmstudier i håbet om at filmen stadig kan blive en realitet.

Paramount havde tidlgere planlagt en sommerstart på produktionen, men nåede aldrig så langt. “Watchmen” var tidligere sat til at blive filmatiseret hos Universal Pictures.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 The Insider 16 år siden

ØV ØV ØV!!!
War. War never changes.
Gravatar

#2 filmz-Kadann 16 år siden

På sin vis er jeg faktisk glad for at den filmatisering muligvis ikke bliver til noget, fordi jeg tror at det ville være utroligt svært at få lavet den film ordenligt.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 lyspunkt 16 år siden

Det var en skam. Jeg havde ellers håbet til det sidste. Serien er i hvert fald cool :(
"Ud fra størrelsen på halen har vi beregnet, at dyret har været kæmpemæssigt" Prof. Martens - Reptilicus
Gravatar

#4 filmz-castigo 16 år siden

de skulle lave en mini-serie i stedet.

Der er simpelthen ALT for meget der SKAL med til at lave en 2 timers film
Gravatar

#5 ks 16 år siden

Hvad handler serien om?
Gravatar

#6 filmz-Kadann 16 år siden

Serien består af 6 albums, som hver for sig fokuserer på hver sin superhelt og samlet er en hel historie.

Historien foregår i midten af 80'erne, hvor Vietnamkrigen er blevet vundet, primært p.g.a. en af disse superhelte, og hvor Richard Nixon stadig er præsident fordi man har ændret lovgivningen.

Selve historien starter med at en af disse helte, eller maskerede eventyrer som de bliver kaldt i den danske oversættelse, efterforsker et mord på en af de andre helte.. resten af historien bør jeg vist ikke afsløre, fordi det ville nok gå lidt udover oplevelsen, hvis man planlægger at læse den selv. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 filmz-harvey pekar 16 år siden

Det kunne være blevet den bedste tegneserie filmatisering nogensinde, dømt ud fra baggrunds materialet og de forskellige indvolverede. Lad os håbe den lever endnu.
Gravatar

#8 filmz-Kaffekongen 16 år siden

De tør ikke ligge sig ud med Moore igen :)
----------------------------------------
Hail to the King, baby! -Ash
billed af dvd-samling: http://www.absolute.cc/_borders/23_20a.jpg
Gravatar

#9 chandler75 16 år siden

Jeg er pt ved at genlæse serien, og synes egentlig det er fint hvis den bliver droppet. Selv hvis man lavede den som mine-serie ville man kun kunne få måske 20 % af seriens indhold med.

Som Kadann skriver handler den om superhelte, men der er så mange sociale og politiske og selv intertekstuelle undertoner i serien der ville gå tabt ved en filmatisering.

"Watchmen", skrevet af Alan Moore, betragtes af god grund som den måske bedste tegneserie nogensinde. Den samlede amerikanske udgave kan købes i velassorterede tegneserieforretninger (hvor "Sin City" jo kan smides i kurven ved samme lejlighed) :)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#10 chandler75 16 år siden

# 8 Moore ejer desværre ikke rettighederne til "Watchmen". Da serien udkom i 12-numre bladform i 1986-87 lovede tegneserieforlaget DC ham at de ville overdrage ham rettighederne til serien når den ikke længere blev trykt i noget format.

Moore havde dog ikke regnet med at de her 18 år senere stadig havde den i trykken...
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: