Den 28-årige skuespillerinde Katie Featherston, der spiller den hjemsøgte Katie i både “Paranormal Activity” og “Paranormal Activity 2”, fortæller, at hun ikke tør se sine egne film alene.

”Første gang, jeg så ‘Paranormal Activity 2′, var sammen med et publikum, og jeg var rædselsslagen,” siger Featherston – hvilket nok ikke er en udtalelse, filmselskabets pr-folk vil brokke sig over…

Se også: ”Paranormal Activity 2″ er et større hit end forventet.

Hun fortæller, at hun på et tidspunkt skulle se en af de alternative slutninger til den første film alene, men at da hun nåede til kniv-scenen måtte slukke.

Dog kan Katie Featherston godt lide gyserfilm, især en anden film om en hjemsøgt kvinde: “Candyman”.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “Paranormal Activity 2″.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 ufomekaniker 11 år siden

#9

Har du set den før? Du glemte vist at læse: "folk skreg da af chok i biografen..."
Gravatar

#12 BN 11 år siden

Djibyman (9) skrev:
#8
Kan det ske at du bare er nem at skræmme.


Det kan man jo så i princippet sige om enhver person, der har følt gys eller uhygge "bare" på grund af et iscenesat, falsk stykke virkelighed, hvor nogle mennesker lader som om de er enten farlige eller bange. ... Vi ved jo allesammen godt, det bare er film, så hvad i alverden er der at være bange for??! ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#13 djibyman2-the seque 11 år siden

Jeg var inde i går og se den, da jeg havde vundet 2 billetter gennem Filmz, og jeg må indrømme at #8, du har ret i at alle sad og skreg, jeg forstod dog ikke helt hvorfor, men jeg syntes faktisk at de sidste 20 minuter var rimelig fede, og de fik linket begge film sammen på en ret cool måde, men jeg har nok set for mange gysere i min tid til at en film som denne kan bringe mine nerver ud af takt, jeg beklager dog, hvis du tog min lille bemærkning som en fornærmelse, det var ikke min hensigt, jeg skal prøve at huske en lille ;-) næste gang, det lover jeg.

Den får 3/6 af mig, og det er en mere ind dens forgænger, jeg syntes til en forandring at 2´eren fungerede bedre.
Gravatar

#14 ZlatkoM 11 år siden

... lortefilm ...

undskyld troll-kommentaren, men seriøst... LÆNGE skal man lede efter mere opreklameret lort. "the scariest movie of all times" min bare.

Skriv ny kommentar: