Paranormal Activity 2” slog i weekendens løb “Jackass 3D” af 1. pladsen på den amerikanske boxoffice-liste, hvor den klarede sig bedre end forventet.

Filmen, der er lavet for blot 3 mio. dollars, omsatte for 41 mio. dollars, og Paramount Pictures er ikke overraskende allerede officielt gået i gang med at diskutere mulighederne for “Paranormal Activity 3”.

Se også: Anmelderne om “Paranormal Activity 2”: Ikke så gyselig som forventet.

“Paranormal Activity 2” har allerede omsat for mere i dens første weekend, end den første film omsatte for i løbet af en hel måned. Samtidig har filmen sat rekord for den største åbning nogensinde for en gyser. Den tidligere rekordindehaver var “Fredag den 13.” fra sidste år.

“Jackass 3D” rykkede ned på 2. pladsen, mens resten af top 5 indehaves af Bruce Willis-filmen “Red”, Clint Eastwoods overnaturlige drama “Hereafter” og “The Social Network”.

Se traileren til “Hereafter”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Kaversmed 11 år siden

så går der vel ikke mere end et års tid før vi får en 3'er at se?...
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Balrog-of-doom 11 år siden

1'eren var super svedig, 2'eren var også ret fed.. Dog ikke lige så nervepirrende som 1'eren, kun i momenter..

Jeg håber de laver en 3'er men så skal det også blive ved det. Jeg føler lidt man fortjener en forklaring på hvad der sker med Katie og Hunter og hvordan Kristi måske tackler det, ellers skal det være hende der skal være en af hovedpersonerne i 3'eren
"Why So serious??"

Skriv ny kommentar: