Paul Dano skal spille den Steven Spielberg-baserede hovedpersons far i den legendariske instruktørs autobiografiske film, der endnu er uden titel.

“There Will Be Blood”-skuespilleren skal spille overfor Michelle Williams, der skal spille rollen baseret på Spielbergs mor. Derudover er Seth Rogen tilkoblet projektet som Spielberg-karakterens yndlingsonkel.

Filmen kommer til at foregå i 50’erne og 60’ernes Arizona, hvor Spielberg selv voksede op med sine forældre. Netop den tid har haft en stor indflydelse på Spielberg selv, der filmede sine første amatørfilm her, mens det også var i disse år, hans forældres ægteskab faldt fra hinanden.

Præcis hvor akkurat en repræsentation af instruktørens liv, vi kan forvente, er ikke til at sige. Spielberg holder om ikke andet en vis afstand til virkeligheden, da filmens karakterer vil have originale træk, der ikke nødvendigvis er gennemgående hos deres virkelige modparter. Derudover får karaktererne også andre navne.

Læs også: “‘The Batman’-trailer renset: Hør the Riddlers ægte stemme”

Vi kan snart se Dano spille overfor Jake Gyllenhall i “The Guilty”, der er et amerikansk remake af den danske kritikersucces “Den skyldige”. Derudover skal  han spille en rå og morderisk Riddler i Matt Reeves’ kommende DC-film “The Batman”.

Vi når altså at få set en del til Dano, før vi får glæden af ham i Spielbergs autobiografiske film, der sigter efter en premiere i 2022.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Ryder666 3 år siden

Dano is King.

Mødte ham til Berlin filmfestival i 07/08 kan ikke huske det præcise årstal, men Daniel Day Lewis var der også, hvor de begge promoverede there will be blood, som de begge medvirker i. Han sagde ikke noget, men jeg fik autografer og tog et billede af både Dano og Lewis.

En uforglemmelig oplevelse.
Gravatar

#2 Ryder666 3 år siden

Men et stort øjeblik var, da Lewis så at en dame med blomster begyndte at skubbe til mig, lange ud efter mig, hvor han sagde at han ikke ville gi autografer eller lade folk tage billeder, medmindre de stoppede. Hun var vistnok lidt sur fordi hun havde blomster med til Lewis, som han ikke fik. Jeg stod forrest i køen, men kunne ikke flytte mig så hun kunne komme til. Der var jo proppet med mennesker, i hvert fald, der hvor jeg stod... næsten fastklemt. Et stort øjeblik alligevel. Opmærksom og cool fyr.

Skriv ny kommentar: