Den legendariske instruktør Steven Spielberg skal instruere en film baseret på sin egen barndom. Michelle Williams er i forhandlinger om at spille en stor rolle.

Filmen, der endnu ikke har en titel, kommer til at være en løs fortolkning af Spielbergs tidligste år – og hvem ville være bedre til at fortælle dem end hovedpersonen selv?

Handlingen foregår i Phoenix i Arizona i 50’erne og 60’erne, hvor Spielberg selv voksede op. Filmens hovedperson er en ung dreng, der dog ikke kommer til at hedde Steven. Vi følger drengen gennem hans barndoms- og teenageår, hvor hans forhold til sine forældre ligger i fokus.

Læs også: “Steven Spielberg dropper “Indiana Jones 5″ – her er afløseren”

Indtil nu er Williams det eneste navn koblet til filmen. Hendes rolle er efter sigende inspireret af Spielbergs mor.

Filmens manuskript er skrevet af Spielberg selv i samarbejde med Tony Kushner. De to har før arbejdet sammen på Spielbergs film “Munich”, “Lincoln” og senest “Westside Story”, der har premiere senere i år.

Instruktørens seneste film “Ready Player One” var en stor succes. Med den film blev Spielberg den mest indtjenende instruktør nogensinde, hvor hans film samlet har solgt for over 10 mia. dollars.

Filmen starter produktion i år og har, hvis alt går efter planen, premiere i 2022.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 SverriJ 3 år siden

10 mio dollars?
Gravatar

#2 BlackJesus 3 år siden

Vil nu sige hun er mere kendt i all the money in the world, hvor hun er hovedpersonen.

En rigtig dygtig og talentfuld skuespiller der er kommet frem uden den store hype omkring sig selv. Hun passer perfekt ind i super sympatiske roller.

Skriv ny kommentar: