Seth Rogen skal spille rollen som yndlingsonklen til hovedpersonen, der er inspireret af Steven Spielberg selv, rapporterer Deadline.

Skuespilleren med det ikoniske grin slutter sig til Michelle Williams, der skal spille hovedpersonens mor.

Vi kan endnu ikke sige meget mere om Rogens rolle. Spielberg holder sine kort godt ind til kroppen, og det er generelt småt med information om den kommende film.

Læs også: “Seth Rogen om komedier: Sådan har Marvel ændret genren”

Vi ved dog, at filmen er løst baseret på Spielbergs egen barndom i Arizona i 50’erne og 60’erne, hvor filmen også finder sted. Hovedpersonens forhold til sine forældre er et af filmens omdrejningspunkter, og med Rogens rolle kan vi nu regne med, at filmen også kommer til at udforske andre familieforhold.

Filmen der endnu ikke har fået en titel, markerer første gang, “Superbad”-skaberen arbejder sammen med Spielberg, mens han tidligere har arbejdet sammen med Williams på filmen “Take this Waltz” fra 2011.

Vi behøver ikke, hvis alt går efter planen, at vente for længe, før vi kan se Spielbergs autobiografiske film. Den starter efter sigende produktion senere i år og sigter efter en premiere i 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 2 år siden

Bliver spændende. Har altid set E.T. som én af hans mest personlige film, men den får så nok konkurrence nu selvfølgelig.

Skriv ny kommentar: