“Peaky Blinders” er inden længe tilbage, og den første trailer til BBC-seriens sidste sæson lover ikke ligefrem liv og glade dage hos Birmingham-banden.

Steven Knights fortælling om den engelske gangsterbande, Peaky Blinders, er snart ved vejs ende. Sådan da. For selvom Sæson 6 er den sidste i rækken, er det ikke det afsluttende kapitel i fortællingen om Tommy ‘Fucking’ Shelby, hans gangsterfamilie og det politiske magtspil i starten af 1900-tallets England. En film, der erstatter den syvende sæson i serien, er nemlig under udvikling, og efter den kan vi forhåbentlig se frem til endnu flere serier i det populære serieunivers, hvis Knights forhåbninger da går i opfyldelse.

Indtil da kan vi glæde os over ikke at skulle vente meget længere, før vi ser, hvordan det går Tommy, Arthur og resten af Shelby-klanen, efter den ikke så optimale afslutning på Sæson 5. Med fascisternes fremmarch og en frygtelig fjende i kontrol, er det spændende at se, hvordan (og hvorvidt) Tommy kan få vendt situationen til sin fordel.

Cillian Murphy er selvfølgelig tilbage i rollen som Tommy, og det samme er Paul Anderson (Arthur), Sophie Rundle (Ada), Finn Cole (Michael Gray), Anya Taylor-Joy (Gina Gray) samt den geniale Tom Hardy (Alfie Solomons).

Læs også: “Officielt: Christopher Nolans atombombefilm har fået premieredato og hovedrolle”

Den uerstattelige Helen McCrory, der spillede den centrale rolle som Tommys tante, Polly Gray, døde på tragisk vis af brystkraft i 2021. Det er uklart, hvorvidt vi Sæson 6 bliver karakterens svanesang, eller om vi allerede har set det sidste til Polly.

Der er endnu ikke løftet sløret for premieredatoen på “Peaky Blinders” Sæson 6.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: