Det har længe været rygtet, men nu er det officielt — Deadline rapporterer, at Cillian Murphy skal spille manden bag atombomben, J. Robert Oppenheimer, i Christopher Nolans næste film.

Den kommende film, der har fået titlen “Oppenheimer”, markerer den første Nolan-film siden 2000’s “Memento”, der ikke produceres hos Warner Bros.

Efter en utilfredsstillende udgivelse af Nolans seneste film “Tenet”, opstod der konflikt mellem produktionsselskabet og den ellers trofaste instruktør. Nu er det i stedet Universal, der har vundet rettighederne til “Oppenheimer”, der officielt får premiere den 21. juli 2023.

Du kan læse mere om de to parters aftale lige her.

Murphy, der især er kendt for sin fænomenale præstation som Tommy Shelby i “Peaky Blinders” er en gammel Nolan-kending. De to har tidligere arbejdet sammen på “Inception”, “The Dark Knight”-trilogien og “Dunkirk”, men nu kan de altså tilføje endnu et projekt til samlingen.

Den kommende film, som Nolan også agerer manuskriptforfatter og producer på, har “Tenet”-komponist Ludwig Göranson bag soundtracket og begynder optagelser i starten af 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: