Penélope Cruz er i forhandlinger om at komme om bord på “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, den fjerde film i Walt Disney Pictures populære skumsprøjtende sørøverfranchise, der denne gang har instruktøren Rob Marshall bag roret.

Tidligere på ugen forlød det, at Penélope Cruz skulle spille hovedrollen i Lars von Tries “Melancholia”, men det har nu vist ikke at være helt korrekt. Ifølge Politiken udtaler Meta Louise Foldager fra Zentropa, at Cruz har været både på tale og til forhandling, men som det ser ud lige nu, kan de nok ikke få kalenderne til at gå op.

Filmen, som er sat til at sætte sejl på amerikanske biograflærreder 20. maj, 2011, har i forvejen Johnny Depp tilbage som seriens berømte gallionsfigur, Kaptajn Jack Sparrow.

I det nye eventyr, som handler om jagten på ungdommens kilde, forventes det, at Cruz’ rolle vil være en slags kvindeligt modstykke til den snarrådige Sparrow.

“On Stranger Tides” produceres igen af Jerry Bruckheimer og er skrevet af Terry Rossio og Ted Elliot. Optagelserne til filmen påbegyndes til sommer ved Hawaii.

Cruz havde også en rolle i Marshalls seneste film, “Nine”, som hun er Oscar-nomineret for.

Se også: Titel på “Pirates of the Caribbean 4” annonceret.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-Crede 11 år siden

Hehe, var jeg den eneste der kom til at genkende hende som Geena Davis, og det løb koldt ned af ryggen, med flashbacks for øjene med Cutthroat Island?
Gravatar

#2 moulder666 11 år siden

Selv den underskønne Cruz kan ikke hæve mine forventninger til fireren - treeren var simpelthen for tam!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 DJAS 11 år siden

#2 - enig

Lad os håbe de har brugt tiden til at tænke sig om...!
Gravatar

#4 filmkorn.dk 11 år siden

#2 Helt enig. 3'eren stank. 2'eren var endnu bedre end 1'eren.

Rob Marshall som instruktør. Den film er dødsdømt!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#5 zamm- 11 år siden

Hvor blev Keira Knightley af? Orlando Bloom kan for min skyld godt blive langt væk fra dette projekt... :) Og Cruz, du er mere end velkommen!

Men gad vide hvad man finder på af finurlige ting denne gang... :)
Yo, homie. Is that my briefcase?

Skriv ny kommentar: