Under den igangværende Disney-baserede messe D23 Expo kunne Walt Disney Pictures annoncere titlen på deres kommende fjerde film i sagaen “Pirates of the Caribbean”.

Den nye film om pirateventyret, der vil få premiere i sommeren 2011, bærer titlen “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”.

Selvom der endnu ikke foreligger en officiel synopsis til filmen, kan afsløringen af den nye undertitel sandsynligvis betyde, at den fjerde film til dels vil blive baseret på forfatteren Tim Powers’ sørøverroman af samme navn.


Bogen omhandler en ung mand, der på et hævntogt bliver nødsaget til at slutte sig til den besætning af sørøvere, der tog ham til fange – og snart efter bliver han kendt som piraten Jack Shandy, der må lære at begå sig i en verden, hvor sværddueller, søkampe og voodomagi i tropiske omgivelser hører dagligdagen til.

Den legendariske kaptajn Sortskæg samler en flåde af både levende og udøde pirater for at rejse mod den sagnomspundne ungdommens kilde, og Jack Shandy må ty til både magi og fægteevner for at befri sig selv og den pige, han er faldet for, fra Sortskægs overnatulige regime.

Ved slutningen af den tredje film, “Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende”, kunne man opleve, at både kaptajn Barbossa (Geoffrey Rush) og Jack Sparrow (Johnny Depp) ville begive sig ud for at finde ungdommens kilde. Barbossa har generhvervet sig den Sorte Perle fra Sparrow, men Sparrow har fjernet den vigtigste del af Barbossas kort til kilden.

Hvis Powers’ bog viser sig at ligge til grund for den nye film, vil det formentlig betyde, at Sparrow og Barbossa bliver nødt til atter at danne en usikker alliance for at stoppe Sortskæg.

Der er endnu ikke annonceret en instruktør til projektet, men Johnny Depp er flere gange blevet bekræftet tilbage i rollen som den kække Sparrow, når optagelserne går i gang til næste år.

Læs også: ”Pirates of the Caribbean 4″starter optagelser til april.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Lukas 12 år siden

Jeg er vild med sætning: " .. en flåde af både levende og udøde pirater .. "
Gravatar

#2 Nicki52 12 år siden

Betyder "On Stranger Tides" ikke På fremmed land?
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#3 Morpheus 12 år siden

Fedt! Lyder rigtig fedt, hvis det kunne blive historien. Glæder mig!
Gravatar

#4 Lethal Injection 12 år siden

Så længe de ikke bare rusher ud og laver den hurtist muligt, ala Twilight og faktisk forbereder så den kan blive helt fantastisk så er jeg klar! Barbossa og Jack Sparrow er altid et gensyn værd :)
Jeg hville stadig hellere have set Gore lave Bioshock
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#5 MOVIE1000 12 år siden

#4 Gore skal ike instruere denne her
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 Lady Arwen 12 år siden

Kan ikke lade være med at glæde mig til den film!! Selvom de sidste 2 bestemt ikke levede op til etteren... Men historien lyder da ganske fed, så mon ikke det kunne blive rigtig godt!
Doctor Who <3
Gravatar

#7 Riqon 12 år siden

Hvis den overrasker og overgår 2'eren og 3'eren ifølge anmelderne, så er jeg da frisk.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Buzz 12 år siden

Hvorfor skal non-fiktion charactes som Sortskæg hives end i en fiktion verden har de ikke raspet for de døde.
Gravatar

#9 HonoDelLoce 12 år siden

Jeg ser faktisk gerne, at de laver flere af de her film.. Personligt findes der nu mange andre film, jeg hellere ser lavet, men mine to mindste brødre er fuldstændig skudt i Pirates-filmene, og jeg elsker en god undskyldning for at tage dem med i biffen, uden at det direkte gør ondt på mig selv.. :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#10 tranberg 12 år siden

Nicki52 (2) skrev:
Betyder "On Stranger Tides" ikke På fremmed land?


Nej. "Tides" betyder tidevand eller strøm og refererer uden tvivl til havet, ikke til landet, eftersom det er en pirat film.
Derudover lyder det ret fornuftigt. "At World's End" kørte af sporet i forsøget på at blive større og større, så det er rart at høre at de vil bringe det ned på jorden igen.
The end is closest to the beginning

Skriv ny kommentar: