Penélope Cruz, der er i Cannes i forbindelse med sit seneste projekt, Woody Allen-filmen “Vicky Cristina Barcelona”, fortalte verdenspressen om de instruktører, hun godt kunne tænke sig at arbejde sammen med i fremtiden – deriblandt Lars von Trier, Claude Chabrol og Martin Scorsese. Det skriver politiken.dk.

Hun ville desuden gerne lave flere film med Pedro Almodovar, som hun tidligere har arbejdet sammen med på “Alt om min mor”, “Volver” og den kommende “Los abrazos rotos”.

i “Vicky Cristina Barcelona” spiller Cruz kvinden Maria Elena, der netop er blevet skilt fra sin mand, kunstmaleren Juan Antonio (Javier Bardem). Juan møder de to amerikanske piger Vicky (Rebecca Hall) og Christina (Scarlett Johansson) i den catalanske hovedstad. Han forelsker sig i Vicky, men flytter sammen med Christina. Da ekskonen dukker op, ender de tre med at bo sammen – hvilket bl.a. skulle resultere i nogle ret saftige kyssescener mellem Penélope Cruz og Scarlett Johansson.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 cansi 12 år siden

Trailer til filmen Vicky Cristina Barcelonaden har ikke fået de bedste anmeldelser fra cannes, men bliver spændende og se om Woody får endnu en oscar nom for manusskript.
Gravatar

#2 filmz-Zebratan 12 år siden

Jeg hepper på woody
Lisbeth Dahl er MIN far. Få din egen!
Gravatar

#3 Collateral 12 år siden

Er det bare mig eller er Javier Bardem enormt brugt skuespiller i øjeblikket?
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#4 filmz-Renchard 12 år siden

#3 efter hans præstation i no country,
er det vel ikke til, at undre sig over..

Og hvor er det nu, jeg har set hende før...nåååh jo.. ;)

Skriv ny kommentar: