Instruktør Bryan Singer er for tiden i færd med at samle en rollebesætning til “X-Men: Days of Future Past”, der indtil nu mest af alt består af velkendte navne fra franchisens fortid.

Nu har Singer dog afsløret et nyt stort navn i form at “Game of Thrones”-stjernen Peter Dinklage, der har sluttet sig til projektet i en endnu ukendt skurkerolle. En teori går dog på, at Dinklage ved hjælp af motion-capture-teknologi skal spille skurken Mr. Sinister.

Se også: Ellen Page og Anna Paquin slutter sig til “X-Men: Days of Future Past”.

“X-Men: Days of Future Past” er baseret på tegneserie-historien fra 1980’erne af samme navn. Omdrejningspunktet i tegneserien er en dystopisk fremtid, hvor størstedelen af verdens mutanter er blevet tilintetgjort af de gigantiske robotter kaldet Sentinels.

Udover Dinklage består rollelisten også af James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman, Anna Paquin, Ellen Page og Shawn Ashmore.

Optagelserne til filmen begynder snart ud fra et manuskript af Simon Kinberg. Det forventes, at “X-Men: Days of Future Past” kan ses i biograferne i sommeren 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 misuma 11 år siden

Jeg ville nu gerne ha' set Peter spille Puck :(
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#12 elitehater 11 år siden

skarum (8) skrev:
Han står da ellers bag tidsløse klassikere som... Nej, vent. Det gør han ikke.

Virkelig et godt argument fordi instruktører der står bag klassikere aldrig fejler som... Nej vent.. Og der er da aldrig debuterende forfattere der er kommet med noget godt... Nej vent.. Dit indlæg var ikke en spand lort... nej vent.
Gravatar

#13 Nickell 11 år siden

Jeg tænkte allerførst på MODOK, men jeg aner ikke, om han er med i den originale tegneserie, som filmen bygger på... :)
Gravatar

#14 Aggeri 11 år siden

Mr. Sinister? Det bliver for vildt jo!

Skriv ny kommentar: