Der findes næppe nogen, der bedre kan lide Peter Jacksons “Hobbitten”-trilogi end trilogien om “Ringenes herre”. Heller ikke Jackson selv, der nu indrømmer, at han ikke havde styr på, hvad han lavede med filmene om “Hobbitten”.

Se også: Anmeldelsen af “Hobbitten: Femhæreslaget”

Det skyldes, at det oprindeligt ikke var meningen, at Peter Jackson skulle instruere den nye trilogi, men i stedet Guillermo Del Toro, der sprang fra. Derfor blev Jackson en nødløsning:

”Guillermo Del Toro måtte stoppe, og jeg sprang til og tog over. Vi satte ikke tiden tilbage med halvandet år, så jeg kunne forberede filmen, der var meget anderledes, end hvad han ville lave. Det var umuligt, og fordi det var umuligt, så begyndte jeg at optage filmen, uden at det meste var forberedt,” siger en ærlig Jackson til The Guardian.

Faktisk var Jacksom så dårligt forberedt, at han fandt på store dele af filmen, imens han var på optagelserne:

”Du er på disse optagelser, og du har de her utroligt komplicerede scener, intet storyboard, og du finder på det her på stedet. På det meste af ‘Hobbitten’ følte jeg, at jeg ikke havde styr på det.”

“Hobbitten”-trilogien har indtjent omkring tre milliarder dollars i biograferne.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Jack Slater 6 år siden

Jeg ved godt det bare er film, men hold nu op hvor var jeg ked af det dengang det blev meldt ud at det alligevel ikke skulle være Guillermo Del Toro som instruktør.

Skriv ny kommentar: