En af USA’s mest hæderkronede skuespillere, 46-årige Philip Seymour Hoffman, blev i morges fundet død i en lejlighed i New York. Det lokale politi rapporterer, at Hoffmans død formentlig skyldes en overdosis, og at han blev fundet med en hypodermisk nål i armen.

Hoffman har to gange tidligere været i behandling for stofmisbrug – senest i 2012. Skuespilleren efterlader sig tre børn, som han fik med sin mangeårige kæreste, Mimi O’Donnell.

Både inden for filmverdenen og på de skrå brædder var Hoffman meget aktiv. Før sit Hollywood-gennembrud fik han sin tv-debut i et afsnit af tv-serien “I lovens navn” tilbage i 1991. Senere fik han mindre roller i bl.a. “En duft af kvinde” og “Twister”, mens han for alvor gjorde sig bemærket i Paul Thomas Andersons “Boogie Nights”, hvor han spillede en lydmand, der arbejder på pornofilm.

Hoffman brillerede også i fire af Andersons andre film: “Sydney”, “Magnolia”, “Punch-Drunk Love” og “The Master”. Hoffman blev Oscar-nomineret for sin præstation i “The Master”, hvilket var hans fjerde Oscar-nominering. Hoffman tog statuetten med hjem i 2006 som belønning for sin pragtfulde indsats i det autentiske drama “Capote”.

Hoffman har også gjort sig bemærket i flere succesrige mainstreamfilm – han havde skurkerollen i “Mission: Impossible III” og for nylig spillede han Plutarch Heavensbee i “The Hunger Games: Catching Fire”. Hoffman skulle gentage rollen i de to sidste “The Hunger Games”-film, som er ved at blive optaget, men det vides selvsagt ikke endnu, hvordan Hoffmans død kommer til at påvirke produktionerne.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (52)
Gravatar

#41 Patriarch 9 år siden

"Tommy, Tommy, Tommy"
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#42 TheChris 9 år siden

"Her life is in your hands, Dude". Hvil i fred Philip Seymour Hoffman -- Du bragte altid noget godt til bords i mine ynglings film som Magnolia, Big Lebowski, Almost Famous, 25th Hour & The Master.
The Dude: Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson!
Donny: What do you need that for, Dude?
Gravatar

#43 Silver666 9 år siden

Fantastisk skuespiller
Gravatar

#44 Snaden 9 år siden

Driver (33) skrev:
Trist!

Har set en del Seymour Hoffman film, men jeg synes virkelig også, at Along Came Polly, sammen med alle de andre nævnte herinde, bør nævnes. Den film, er jo ufattelig banal, men Hoffman som Stillers best man Sandy, er jo en oplevelse i sig selv.Enig! Jeg skreg af grin i de scener hvor han var med.
Gravatar

#45 Highland Park 9 år siden

... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#46 Barry Lyndon 9 år siden

I har glemt hans fantastiske røvhul i Sydney (Hard Eight). Han lavede fem film med Paul Thomas Anderson, og det hele startede der.
Gravatar

#47 The Insider 9 år siden

#46, tak! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#48 dslacker 9 år siden

Glimrende nekrolog af Roger Eberts afløser Matt Zoller Seitz:
http://www.rogerebert.com/mzs/stay-funny-valentine...
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#49 The-new-meister 9 år siden

Kæft en trist nyhed :( Han var virkelige en unik skuespiller jeg lod mig underholde. Han var stadigevæk en der havde en masse I sig og byde på.

R.I.P
Gravatar

#50 Stilund 9 år siden

Lidt Heath Ledger agtigt må jeg mene... Var virkelig glad for dem begge.

Skriv ny kommentar: