Pia Kjærsgaard er forarget over den kommende danske film “AFR”, fordi den sammenblander fiktion og virkelighed. I filmen bliver Anders Fogh Rasmussen myrdet af sin mandlige elsker, og i traileren hører man Pia Kjærsgaard udtale: ”Ja, han var endda bøsse. Det var kendt for enhver”.

Kjærsgaard kommenterer: ”Jeg synes oprigtigt talt, at det er frastødende, at mine udtalelser om en hollandsk politiker, der måtte lade livet for det, han troede på, skal rodes ind i en dansk manuskriptforfatters hjernespinderier om et fiktivt mord begået af en fiktiv elsker på en absolut ikke fiktiv, levende og siddende statsminister, der fiktivt spindes ind i et liv som bøsse. Vorherrebevares. De politiske mord, der er sket i bl.a. Holland og Sverige de seneste år, er tragiske! Og et tænkt mord på Anders Fogh er ikke god værkstedshumor!”

Der foreligger dog endnu ingen udtalelser fra Fogh selv om den kontroversielle film.

“AFR” kan ses i biograferne fra 20. april.Vis kommentarer (40)
Gravatar

#1 HonoDelLoce 16 år siden

Jeg tog det alvorligt.. Jeg tog det seriøst.. Jeg sad endda og gav hende lidt ret.. Indtil ordet "værkstedshumor" blev brugt.. Så flækkede jeg af grin og tænkte "perfekt pr"..

Kom nu Pia, indrøm det - du ville gerne have hans plads :P
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#2 filmz-Wok 16 år siden

Jeg har grundlæggende ingen sympati for Pia K, men når det er sagt, så synes jeg at AFR blander politik, journalistik og dramatik på en meget betænkelig måde. AFR er vel bare en fodnote i filmhistorien, men i mine øjne er det en uheldig glidebane at nærme sig...
Gravatar

#3 jessup 16 år siden

Jeg har meget svært ved at se noget principielt frastødende ved filmen - jeg glæder mig til at se den - den er forhåbentlig lidt bedre end DOAP.
This is just until June
Gravatar

#4 icetea 16 år siden

Hvis Pia virkelig har brugt ordet "værkstedshumor" fatter jeg da slet ikke hun udtaler sig så "alvorligt" som hun ellers gør i starten af kommentaren. :S Hva fanden sker der :p

Gravatar

#5 jessup 16 år siden

Fogh har ikke udtalt sig endnu, men han har øvet sig med den hemmelige krig.
This is just until June
Gravatar

#6 filmz-look 16 år siden

gid pia kjærsgaard var bøssen og det var hende der blev myrdet.
Gravatar

#7 filmz-Karlotus 16 år siden

Pia er altid så mopset...hun trænger muligvis til noget negerpik...
Gravatar

#8 keitel 16 år siden

Synes nu egentlig også at Pia skulle have holdt mund, og ladet være med at udtale sig, men kan godt forstå hun er sur, især pga. de sammenklip, men at komme med sådanne lave udtalelser som # 6 gør er fuldstændig latterligt, og burde ikke høre hjemme på en seriøs side som filmz.
Gravatar

#9 filmz-slackerbitch 16 år siden

#7 Du er sjov!
OMG!
Gravatar

#10 filmz-rupert giles 16 år siden

Pia kan rende mig. Alt hvad der gør hende sur har min sympati.

Jeg gider dog ikke se filmen. Den ser tåbelig ud.

Livet er fyldt med paradokser...
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo

Skriv ny kommentar: